Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de ideale locatie voor de kerstborrel van de zaak

Aangeboden door Gasterij de Drie Linden 22 oktober 2019

Ha, hebben we toch mooi de ideale locatie gevonden om de kerstborrel van de zaak te vieren! Want zeg nou zelf, dat wordt altijd een stuk gezelliger als je het niet op kantoor doet. Gasterij De Drie Linden is de perfecte plek: niet te groot, niet te klein én super sfeervol.

Gasterij De Drie Linden heeft diverse arrangementen om in december met collega’s in de kerstsfeer te komen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een borrelarrangement of een dinerarrangement, waarbij je ook weer alle kanten op kunt. Je kunt gewoon met zijn allen gezellig aan tafel of je kiest voor een ‘walking dinner’ voor een wat meer informele sfeer.

Lees verder onder de foto’s.

Foto: Gasterij De Drie Linden

Hapjes en dranken

Het diner kun je verder aankleden met een glas cava bij binnenkomst en een wijnarrangement. Houd je het alleen bij een borrel, dan gaan jullie natuurlijk niet met een knorrende maag naar huis. Diverse warme en koude hapjes zijn bij de prijs inbegrepen.

En klinkt dat je nou allemaal heel goed in de oren maar ben je toch wel erg verknocht aan je eigen bedrijfspand? De mannen van De Drie Linden verzorgen ook catering op locatie.

Wil je wel wat meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan snel contact op met De Drie Linden en zorg dat de concurrent niet jouw datum inpikt. De contactgegevens vind je hieronder!


Meer over Gasterij de Drie Linden ontdekken?

Gasterij de Drie Linden eetcafés

Geopend16:00 - 23:00

Zuidzijdsedijk 29, Nieuw-Beijerland

Bekijk meer:eetcafés

adv.