Leuk volgens Annika: ‘Ik scheur de hele Hoeksche Waard door voor leuke hebbedingetjes’

Door Jasper van Everdingen 15 december 2018

De beste tips komen van locals. Ook al woon je hier al honderd jaar, er blijft echt nog wel wat te ontdekken. Deze week vroegen wij Annika den Haan (28) uit Klaaswaal welke adresjes volgens haar echte aanraders zijn. Nou, die weet ze wel! Met name in het dorp waar haar roots liggen.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hebbedingetjes

Annika den Haan

De in Numansdorp opgegroeide Annika woont sinds een half jaar in een appartement in Klaaswaal. Doordeweeks is ze druk met haar fulltimebaan bij een detacheringsbureau. ,,Maar in het weekend scheur ik met mijn auto door de Hoeksche Waard voor leuke hebbedingetjes. Vooral om mijn huisje in te richten.” 

A&B Bloemsierkunst in Numansdorp en Mijnsheerenland

Deze mooie bos bloemen heeft Annika bij A/B Bloemsierkunst gehaald.

,,Beiden winkels zijn sfeervol ingericht. Je kunt er terecht voor een bloemetje maar ook voor leuke woonaccessoires. Zo richting de feestdagen zijn de winkels extra gezellig ingericht. Ik ga dan altijd langs voor een kleinigheidje voor de feestdagen.”

A/B Bloemsierkunst bloemisten

Nu gesloten08:30 - 17:30

Voorstraat 25, Numansdorp

Bekijk meer:bloemisten

SOOF stijl in Numansdorp

cadeauwinkel
SOOF stijl in Numansdorp.

,,Hier vind je veel originele cadeautjes richting de feestdagen. Geurkaarsen, wenskaarten, de collectie van Zusss, potjes voor in huis… Noem het maar op en SOOF stijl heeft het! Echte de moeite waard om even binnen te stappen. Ook voor de allerkleintjes zijn er leuke cadeautjes. Het grappige is: bij elk product dat ik zie, zie ik een vriendin of vriend voor me die dat erg leuk zou vinden.”

SOOF Stijl cadeauwinkels

Nu gesloten09:30 - 17:30

Voorstraat 31 , Numansdorp

Bekijk meer:cadeauwinkels

Aqui in Numansdorp

aqui tapas numansdorp
Foto: Aqui Numansdorp

,,Wil je een keer in Spaanse sferen uiteten? Let op! Zorg dat je altijd reserveert bij Aqui. Elke avond zit het restaurant weer vol. Zeker een goed teken! De bediening is altijd vriendelijk. Met een kleine groep kun je gaan voor het onbeperkt tapas eten. Ben je met een grote groep? Ga dan voor de tapasplank van 1 meter. Altijd spannend omdat de kok de plank met warme en koude tapas samenstelt. Als ik bij Aqui ben geweest, heb ik altijd heimwee naar Ibiza, waar ik twee keer ben geweest.”

Aqui Tapas restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 00:00

Voorstraat 47, Numansdorp

Bekijk meer:restaurants en horeca

La Plus Belle in Numansdorp

mieke marina la plus belle
Mieke (rechts) en Marina van Schoonheidsinstituut La Plus Belle

,,La Plus Belle bestond afgelopen zomer 25 jaar. De dames van schoonheidsinstituut staan altijd voor je klaar. Omdat ze met een groot team werken, kun je voor veel behandelingen terecht. Wil je tiptop de feestdagen in? De dames van La Plus Belle zorgen dat je dit zonder zorgen kan!”

Schoonheidsinstituut La Plus Belle beauty en wellness

Nu gesloten09:00 - 17:00

Heulbrug 6, Numansdorp

Bekijk meer:beauty en wellness

De Bommel Meubelen in Strijen

De Bommel meubels Strijen
Foto: De Bommel

,,In juni kreeg ik de sleutels van mijn eerste eigen appartement in Klaaswaal. Binnen één week zou de sleuteloverdracht al plaatsvinden. Mijn vader heeft me snel geholpen met het verven. De vloer kon gelukkig blijven liggen. Op een vrijdagavond ben ik met mijn ouders naar De Bommel Meubelen gereden in Strijen. We hebben uitgelegd dat de sleuteloverdracht al die woensdag zou plaatsvinden. Geen probleem voor De Bommel Meubelen! De meubelset die ik graag wilde, was op voorraad. Resultaat: twee weken na de sleuteloverdracht stonden alle meubels op zijn plek!”

De Bommel Meubelen woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Chr. Huygensstraat 3, Strijen

Bekijk meer:woonwinkels

De Koningshoeve in Klaaswaal

Het terras van de Koningshoeven in Klaaswaal. Foto: Koningshoeve

,,Een leuke locatie voor zowel een hapje als een drankje. Ik ga hier graag met vriendinnen lunchen. Boven hebben ze mooie feestzaal. Een paar jaar geleden zijn vrienden van mij daar getrouwd. De Koningshoeve ligt tussen de landerijen van Klaaswaal. Je kunt hier ook streekproducten kopen in de Landwinkel. Kortom: een unieke locatie in de Hoeksche Waard.”

De Koningshoeve restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 23:00

Botweg 1b, Klaaswaal

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.