Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Rianne: ‘Wij komen al járen bij Griek restaurant Poseidon in Oud-Beijerland’

Door Jasper van Everdingen 26 januari 2019

De beste tips komen van locals. Ook al woon je hier al honderd jaar, er blijft echt nog wel wat te ontdekken. Rianne van der Wulp (38) is een echte Hoeksche Waardse. Geboren in Puttershoek, opgegroeid in Strijen en inmiddels al jaren wonend in ‘s-Gravendeel. Als een van de mama’s van Mama café Hoeksche Waard, én moeder van vier kinderen, zijn wij benieuwd of ze nog leuke tips heeft voor (aanstaande) moeders. Nou, reken maar! En ze weet nog veel meer aanraders! 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Bezige bij

Rianne van der Wulp met haar gezin

Rianne is wat je noemt een echte bezige bij. Zo werkt ze niet alleen als klinisch kraamverzorgende bij Rhena in het Albert Schweitzerziekenhuis. Ook is ze werkzaam als draagconsulent bij Draag&doek, oproepkracht bij kraamzorg Madelief, imker bij TheBeeBrotherS en één van de mama’s die Mama café Hoeksche Waard runt. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar gezin en vindt ze het leuk om te haken. Oh, en tegen een drankje met vriendinnen zegt ze ook geen nee!

Jumbo van der Hoek, ‘s-Gravendeel

jumbo 's-gravendeel

,,Tja, met kinderen die altijd trek hebben en vragen of er nog wat lekkers in huis is, ben ik regelmatig hier bij de Jumbo te vinden. Fijne supermarkt, groot assortiment. Ook het uitgebreide assortiment aan biologische producten is erg fijn! Altijd leuk om hier even een gezellig praatje te maken met de medebewoners uit ‘s-Gravendeel. En de service is hier goed.”


Meer over Jumbo (‘s-Gravendeel) ontdekken?

Jumbo (‘s-Gravendeel) boodschappen

Geopend08:00 - 20:00

Kerkstraat 37 , 's-Gravendeel

Bekijk meer:boodschappen

Regiobank De Man

Foto: Regiobank De Man

,,Wat een super fijne bank op ons eigen dorpje! De kids kunnen hier hun spaarpot legen en je kan altijd even binnenlopen voor een vraag. Altijd zijn ze bereid om mee te denken. Voor mij is dit dé lokale bank voor geld en verzekeringszaken, wat erg vertrouwd voelt.”


Meer over Regiobank De Man ontdekken?

Regiobank De Man banken

Vandaag gesloten

Zuid-Voorstraat 48, 's-Gravendeel

Bekijk meer:banken

Jonas Tweewielers, Maasdam

Foto: Jonas Tweewielers

,,Voor ons dé fietsenzaak! Zeker met vier schoolgaande kinderen, waarvan er drie in Dordrecht zitten. En wat een service; de fiets wordt opgehaald en weer thuis gebracht!”

Boompjes 21, Strijen

boompjes-21-strijen

,,Zoekend naar een kado bij één van de grote onlineshops, kwam ik via een instagram-bericht hier terecht. Dezelfde dag in huis en nog goedkoper ook!  Het is echt zo’n winkeltje waar je heerlijk kan struinen en altijd wel met iets de deur uitgaat. Leuke kleding, gifts en geweldige accessoires voor in huis! Ik ben verliefd op het merk Zusss!”


Meer over Jonas Tweewielers Maasdam ontdekken?

Jonas Tweewielers Maasdam fietsenwinkels

Gesloten09:00 - 15:30

Gatsedijk 2, Maasdam

Bekijk meer:fietsenwinkels

Nonna, ‘s-Gravendeel

nonna-s-gravendeel
Foto: facebook Nonna

,,Fijn, zo’n restaurant op eigen dorp! Met regelmaat eet ik er een broodje. Of spreek ik er met een vriendin af om bij te kletsen, met een lekker bakkie koffie met een heerlijk stuk zelfgemaakte taart erbij! Het diner is ook zeker een aanrader! Er werkt vriendelijk personeel en er hangt een gezellige sfeer.”


Meer over Boompjes 21 ontdekken?

Boompjes 21 kledingwinkels

Gesloten09:00 - 16:00

Boompjesstraat 21, Strijen

Bekijk meer:kledingwinkels

Mama Café Hoeksche Waard

Foto: Mama Café Hoeksche Waard

,,Een fijne plek in de Hoeksche Waard waar (aanstaande) mama’s met een kindje van 0-4 jaar gezellig kunnen samenzijn. Kletsen over het moederschap onder het genot van een bakkie koffie, terwijl de kinderen met elkaar spelen. Elke maand is er een leuk thema.”


Meer over Nonna ontdekken?

Nonna eetcafés

Geopend10:00 - 22:00

Weegje 3, 's-Gravendeel

Bekijk meer:eetcafés

Poseidon, Oud-Beijerland

,,Ons favoriete Grieks restaurant. Hier komen wij al jáááren. Het eten is er elke keer weer een feestje! Ik maak er altijd even een praatje met de eigenaar en ze hebben daar een heerlijke Ouzo.”


Meer over Poseidon ontdekken?

Poseidon argentijnse restaurants

Geopend17:00 - 00:00

Vierwiekenplein 106, Oud-Beijerland

Bekijk meer:argentijnse restaurants

Zorgboerderij Beversoord, Strijen-Sas

Foto: Beversoord

,,Een heerlijke plek waar ik graag ben! Vooral in de zomer. Onze TheBeeBrotherS-bijen hebben daar het meest mooie plekje en maken de lekkerste honing! Een prachtig gelegen zorgboerderij, waar de groenten biologisch geteeld worden. Neem er eens een kijkje!”

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.