Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Heleen: ‘Als ik de geur van deze winkel ruik, wil ik gelijk naar binnen’

Door Rosanne Buitendijk 29 juni 2019

De beste tips komen van locals. Ook al woon je hier al honderd jaar, er blijft echt nog wel wat te ontdekken. Heleen Sweere woont al haar hele leven in Zuid-Beijerland en schudt de leuke adresjes zo uit haar mouw. 

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Heleen en indebuurt Hoeksche Waard

heleen

Je gaat Heleen nog wel vaker voorbij zien komen hier bij de indebuurt: ze is namelijk onze nieuwe freelance redacteur. Hoera! Heb je een leuk leuk huis waar Heleen eens binnen mag komen kijken? Of worden jouw favo adressen in de Hoeksche Waard nou nooit genoemd in deze rubriek en wil je daar weleens verandering in brengen? Dan sturen we gewoon Heleen op je af. Maar eerst deelt ze haar eigen favoriete plekken in de Hoeksche Waard:

Boompjes 21

boompjes21
Foto: Boompjes 21

“Ik ga altijd héél graag naar Boompjes 21 in Strijen. Ik geloof dat alle jurkjes die ik in mijn kast heb hangen, daar vandaan komen. Ik volg ze ook op Instagram en zie dan steeds weer zoveel leuks voorbij komen. Ik heb er nu ook weer een paar dingen gezien waarvoor ik binnenkort graag even langs ga.”


Meer over Boompjes 21 ontdekken?

Boompjes 21 kledingwinkels

Vandaag gesloten

Boompjesstraat 21, Strijen

Bekijk meer:kledingwinkels

Restaurant Eetse

restaurant eetse klaaswaal

“Mijn vriend woont in Klaaswaal en heel vaak is het: zullen we met zijn allen even gaan eten bij Eetse? Ik word vaak herkend aan mijn bril, hier ook. ‘Hé, ben je er weer!’, zegt de eigenaresse vaak tegen me. Het eten is heel lekker. Vooral de sushi is zó goed. Die kies ik het liefste.”


Meer over Eetse ontdekken?

Eetse all you can eat

Gesloten12:00 - 22:00

Rijksstraatweg 30, Klaaswaal

Bekijk meer:all you can eat

De Kaai

kaai zuid-beijerland

“Vooral met dit warme weer ga ik graag naar de Kaai in Zuid-Beijerland. Zo fijn om dit vlakbij huis te hebben. Ik neem er vaak ’s avonds nog even een duik. Je loopt vanaf de steiger zo het water in.”

Van der Ham

van der ham

Mijn favoriete zaak in Oud-Beijerland is brillenzaak Van der Ham. Ik kom daar al zeker achttien jaar. Henny helpt mij meestal en ze weet altijd precies wat ik leuk vind. Dan haalt ze weer een bril achter vandaan en meestal is dat dan ook de bril die het uiteindelijk wordt. Het is zelfs zo erg dat als ik alleen maar langs loop, al blij word van hun winkelgeur. Ik zeg weleens tegen mijn moeder: ‘als je dit ruikt, dan wil je toch gelijk een nieuwe bril uitzoeken?’


Meer over Van der Ham Optometristen ontdekken?

Van der Ham Optometristen opticiens

Gesloten13:00 - 17:30

Oost-Voorstraat 8, Oud-Beijerland

Bekijk meer:opticiens

De Verleiding

de verleiding numansdorp

“Bij De Verleiding in Numansdorp kom ik vaak met mijn opa en oma van 78. Dan gaan we lekker een kop koffie of thee drinken, met iets lekkers uit de vitrine erbij natuurlijk. Dan zitten we er zo een paar uurtjes te kletsen.”


Meer over De Verleiding ontdekken?

De Verleiding bakkers

Gesloten08:30 - 17:30

Voorstraat 22, Numansdorp

Bekijk meer:bakkers
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.