Het team

Team indebuurt Hoeksche Waard

De redactie van indebuurt Hoeksche Waard zit in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Hoeksche Waard te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Hoeksche Waard

indebuurt Hoeksche Waard Oost-Voorstraat 71 3262 JG Oud-Beijerland

Navigeer naar

Redactie indebuurt Hoeksche Waard

Mark Vrolijk

Ik focus me op verhalen over en voor ondernemers en hun bedrijven. Ben of ken jij een ondernemer die graag aandacht wil op indebuurt Hoeksche Waard? Mail me: [email protected]

Marleen van Amstel-Smits

Redacteur

Marleen is werkzaam als centrale redacteur bij indebuurt. Zij volgt het landelijke nieuws op de voet en zoekt uit wat voor effect dit heeft op de Hoeksche Waard

Jeanne Luesink

Redacteur

Jeanne is werkzaam als centrale redacteur bij indebuurt. Zij volgt het landelijke nieuws op de voet en zoekt uit wat voor effect dit heeft op de Hoeksche Waard.

Gastredacteuren

Jasper van Everdingen

Jasper van Everdingen

Freelance Redacteur

Trudy Schoenmakers - de Jong

Trudy Schoenmakers-de Jong

Gastredacteur

anniek

Anniek Schelling

Freelance Redacteur