Team indebuurt Hoeksche Waard

De redactie van indebuurt Hoeksche Waard vind je aan de Molendijk in Oud-Beijerland, gezellig in het centrum. Vanaf de redactie lopen, fietsen of rijden we zo de regio in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Hoeksche Waard te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Hoeksche Waard

indebuurt Hoeksche Waard
Molendijk 34
3262 AK Oud-Beijerland
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Hoeksche Waard

Rosanne Buitendijk

Communitymanager

Hey daar! Ik ben Rosanne Buitendijk, geboren en getogen in de Hoeksche Waard. Goed, ik ben na mijn afstuderen even een paar jaar weggeweest en riep vaak dat ik écht niet meer in de Hoeksche Waard zou komen wonen, maar ik ben toch weer terug. Ik woon nu heel fijn in Mijnsheerenland en moet eerlijk bekennen dat de Hoeksche Waard zo gek nog niet is. Er zijn hier namelijk ook hele leuke winkels, restaurantjes en stoere ondernemers die leuke activiteiten organiseren. En dat ga ik hier laten zien!

Jasper van Everdingen

Freelance Redacteur

Jasper groeide op aan de Schuringsedijk bij Numansdorp maar woont inmiddels in Puttershoek. Hij is freelance redacteur voor indebuurt, maar gaat ook voor het AD Rotterdams Dagblad de hele Hoeksche Waard door.

Heleen Schrijvershof

Freelance Redacteur
Hoi! Ik ben Heleen Schrijvershof. Op mijn 24e ben ik in Klaaswaal komen wonen. Import dus. Maar dat zorgt er wel voor dat ik met een frisse blik kan kijken naar hoe leuk en mooi het hier eigenlijk is.
Ik ga voor jou op pad om de mooiste plekjes te laten zien en de leukste mensen te laten vertellen waar jij moet zijn. Lekker dicht in de buurt.