Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Hoeksche Waard

De redactie van indebuurt Hoeksche Waard vind je aan de Oost-Voorstraat in Oud-Beijerland, gezellig in het centrum. Vanaf de redactie lopen, fietsen of rijden we zo de regio in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Hoeksche Waard te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Hoeksche Waard

indebuurt Hoeksche Waard
Oost-Voorstraat 71
3262 JG Oud-Beijerland
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Hoeksche Waard

Rosanne Buitendijk

Communitymanager

Hey daar! Ik ben Rosanne Buitendijk, geboren en getogen in de Hoeksche Waard. Goed, ik ben na mijn afstuderen even een paar jaar weggeweest en riep vaak dat ik écht niet meer in de Hoeksche Waard zou komen wonen, maar ik ben toch weer terug. De Hoeksche Waard is zo gek nog niet! Er zijn hier namelijk ook hele leuke winkels, restaurantjes en stoere ondernemers die leuke activiteiten organiseren. Dat laat ik je hier allemaal zien!

Jasper van Everdingen

Freelance Redacteur

Jasper is geboren en getogen in het buurtschap Schuring bij Numansdorp, maar woont inmiddels in Puttershoek. Hij is freelance redacteur voor indebuurt en gaat daarnaast ook voor AD Rotterdams Dagblad (editie HW) de hele Hoeksche Waard door. Naast het speuren naar leuke nieuwtjes, duikt hij graag de geschiedenisboeken in om Hoeksche Waardse mysteries uit te pluizen.

Heleen Schrijvershof

Freelance Redacteur
Hoi! Ik ben Heleen Schrijvershof. Op mijn 24e ben ik in Klaaswaal komen wonen. Import dus. Maar dat zorgt er wel voor dat ik met een frisse blik kan kijken naar hoe leuk en mooi het hier eigenlijk is.
Ik ga voor jou op pad om de mooiste plekjes te laten zien en de leukste mensen te laten vertellen waar jij moet zijn. Lekker dicht in de buurt.

Trudy Schoenmakers - de Jong

Gastredacteur Trudy hoeksche boerin zuid-beijerland 2

Je kent Trudy inmiddels misschien beter als de Hoeksche Boerin. In haar gastblogs houdt ze ons op de hoogte van wat er gebeurt op de boerderij én het land in Zuid-Beijerland.

Heleen Sweere

Freelance Redacteur heleen

Hoi, mijn naam is Heleen Sweere. Mijn hele leven woon ik al in Zuid-Beijerland. Elke dag geniet ik van het eiland waar ik op woon, de Hoeksche Waard. Niet alleen de natuur en winkels maken de Hoeksche Waard, ook de huizen geven de Hoeksche Waard een fijne sfeer. Bij indebuurt wil ik jullie laten zien, hoe leuk en mooi het wonen binnen en buiten huis is!

Anniek Schelling

Freelance Redacteur anniek

Ilona Boekhout

Stagiaire

Hoi! Ik ben Ilona, 22 jaar en woon in Heinenoord. Ik studeer Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben een creatieve duizendpoot met een passie voor fotografie, grafisch vormgeving, schrijven en bakken; thuis sta ik ook wel bekend als de keukenhulk.