Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Hoeksche Waard

De redactie van indebuurt Hoeksche Waard vind je bij The Lobby Flex Offices in Oud-Beijerland, gezellig in het centrum. Vanaf de redactie lopen, fietsen of rijden we zo de regio in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Hoeksche Waard te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Hoeksche Waard

indebuurt Hoeksche Waard
Scheepmakershaven 2
3261 KN Oud-Beijerland
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Hoeksche Waard

Rosanne Buitendijk

Communitymanager

Hey daar! Ik ben Rosanne Buitendijk, geboren en getogen in de Hoeksche Waard. Goed, ik ben na mijn afstuderen even een paar jaar weggeweest en riep vaak dat ik écht niet meer in de Hoeksche Waard zou komen wonen, maar ik ben toch weer terug. De Hoeksche Waard is zo gek nog niet! Er zijn hier namelijk ook hele leuke winkels, restaurantjes en stoere ondernemers die leuke activiteiten organiseren. Dat laat ik je hier allemaal zien!

Jasper van Everdingen

Freelance Redacteur

Jasper is geboren en getogen in de buurtschap Schuring bij Numansdorp en woont tegenwoordig in Puttershoek. Hij is freelance redacteur voor indebuurt en gaat daarnaast ook voor AD Rotterdams Dagblad (editie HW) de hele Hoeksche Waard door. Naast het speuren naar leuke nieuwtjes, duikt hij graag de geschiedenisboeken in om lokale mysteries uit te pluizen.

Trudy Schoenmakers - de Jong

Gastredacteur Trudy hoeksche boerin zuid-beijerland 2

Je kent Trudy inmiddels misschien beter als de Hoeksche Boerin. In haar gastblogs houdt ze ons op de hoogte van wat er gebeurt op de boerderij én het land in Zuid-Beijerland.

Anniek Schelling

Freelance Redacteur anniek

Anniek groeide op op een boerderij in de Hoeksche Waard. Ze reisde in 2019 een aantal maanden door Australië, Nieuw-Zeeland en Azië, Sinds ze terug is in de Hoeksche Waard, interviewt ze voor indebuurt Hoeksche Waarders die wonen in het buitenland.