Zo zagen deze Hoeksche Waardse restaurants er jaren geleden uit

Door Rosanne Buitendijk 9 december 2018

Het zijn nog steeds bekende restaurants in de Hoeksche Waard, alleen zien ze er tegenwoordig íets anders uit. En soms heten ze ook nog anders. We maken weer een tripje door Memory Lane met deze bijzondere, oude foto’s.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Toen Zaal Koster, nu Eetse

Foto: Regionaal Archief Dordrecht

Deze foto van toen nog Zaal Koster is gemaakt in de jaren ’80. Heel wat bruiloften, feestjes en partijen zijn hier gevierd. Het was ook dé plek voor muziekopvoeringen in Klaaswaal en bovendien kon je er ook heel aardig eten.

Dat kan nu trouwens nog steeds, maar dan wel in een compleet andere sfeer. Restaurant Eetse in Klaaswaal zit sinds dit jaar in dit herkenbare pand. Geen Hollandse gehaktballen meer op de kaart, maar wel 90 andere gerechten.


Meer over Eetse ontdekken?

Eetse all you can eat

Gesloten12:00 - 22:30

Rijksstraatweg 30, Klaaswaal

Bekijk meer:all you can eat

Restaurant De Hoogt

Foto: Regionaal Archief Dordrecht

Deze foto van toen nog eethuis De Hoogt komt uit 1990 en wat is er een hoop veranderd. De Hoogt is nog steeds De Hoogt, al mag je het nu een Hotel-Restaurant noemen. Zelfs sommige werknemers van toen lopen er nu nog rond. Maar dan wel in een veel fraaiere sfeer: ze zijn hier namelijk best lekker met de tijd mee gegaan, zonder die ouderwetse charme te verliezen.


Meer over De Hoogt ontdekken?

De Hoogt hotels

GeopendHele dag

Raadhuisstraat 3, Maasdam

Bekijk meer:hotels

De Drie Linden

Bron: De Drie Linden

Een héél oud plaatje van toen nog Café De Drie Linden op de Zuidzijde. De Drie Linden vind je daar gelukkig nog steeds, maar dan wel in een fijn eigentijds jasje. Van ouderwets bruin biljartcafé is het getransformeerd tot een knus, gezellig restaurant waar je heel goed kunt eten.


Meer over Gasterij de Drie Linden ontdekken?

Gasterij de Drie Linden eetcafés

Gesloten16:00 - 22:00

Zuidzijdsedijk 29, Nieuw-Beijerland

Bekijk meer:eetcafés
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.