Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De állerlaatste beelden van de Posthoorn: de videoclip die hier werd opgenomen is af

Door Rosanne Buitendijk 8 juli 2019

Nog één keer weemoedig terugdenken aan al die feestjes en nostalgie van de Poshoorn? De videoclip die de Puttershoekse band Emily & The Young Ones in de compleet verwaarloosde Posthoorn op nam is af. Bekijk de clip maar goed, want dit zijn zeer waarschijnlijk de állerlaatste beelden van binnenin de Posthoorn die je gaat zien. 

In maart nam de Puttershoekse band Emily & The Young Ones hun videoclip op in de compleet verwaarloosde Posthoorn. We lieten je toen al wat beelden zien van hoe het er van binnen uit ziet: barkrukken bovenop een ingezakte bar, smerige bowlingschoenen en kegels en bowlingballen die nog overal rond slingeren.

Bouwval

Het ideale decor voor een videoclip, vond de band van zanger Jeroen Snaaier. Ze kregen toestemming om in de bouwval te filmen. Het resultaat zie je hieronder. Je ziet trouwens ook nog een paar andere gebouwen voorbij komen die belangrijk zijn geweest voor Puttershoek, maar de tand des tijds helaas niet hebben doorstaan. De Suikerfabriek en gemaal ’t Hooft van Benthuizen flitsen ook nog even voorbij.

Sloop

De Posthoorn wacht intussen op de sloophamer. Er komen woningen op deze plek. De Posthoorn is zeker voor Puttershoek van historische waarde, maar staat niet op de lijst van gemeentelijke monumenten.

Emily & the Young Ones

De eerstvolgende keer dat je Emily & The Young Ones live op het podium kunt zien is op zaterdag 21 september op het festival Heinenoord Live.

Lees ook:

posthoorn verlaten vervallen

Wow! Zo ziet de compleet verwaarloosde Posthoorn er nu van binnen uit [+VIDEO]

Wij waren dit weekend even binnen in de compleet verlaten en vervallen Posthoorn in Puttershoek. Vid...
pannenkoekenrestaurant peter pan

5x nostalgie in de Hoeksche Waard

Sommige plekken in de Hoeksche Waard zijn en blijven nostalgisch. Van die plekken waar je weer even ...
verlaten suikerfabriek schoorsteen 1

Wow! Deze jongens filmden het compleet verlaten Suikerfabriek terrein

Een paar anonieme jongens maakten afgelopen zomer een filmpje op het compleet verlaten Suikerfabriek...

adv.