Deze 3 op en top zomerse producten haal je ook gewoon bij de bakker

Aangeboden door Bakker De Koning (Puttershoek) 5 juli 2019

Het is zomer! De zon schijnt volop en met deze temperaturen lusten we stiekem elke dag wel een ijsje. Op naar de bakker dus! Eh, de bakker? Ja, bij Bakker de Koning kun je allang niet meer terecht voor alleen je brood of verjaardagstaart, maar in de zomer ook voor ambachtelijk ijs, verse aardbeien en barbecuebrood.

Heleen en Alwin de Koning zijn de vierde generatie in de bakkerij, die al sinds 1892 bestaat. Ze hebben het assortiment de afgelopen jaren flink uitgebreid. En omdat ze nogal competitief zijn, gaan ze alleen voor de allerbeste kwaliteit.

Zelf ijs bereiden

In de bakkerswinkel in Puttershoek staat sinds een paar weken een grote toonbank gevuld met zo’n zestien smaken. Dat ijs bereiden ze zelf, met zuivel van de Hoeksche Waardse koeien van Hoeksche Zuivel. De smaken wisselen nog weleens, maar basissmaken zoals aardbei, vanille en stracciatella zijn er altijd.

Aardbeien

De aardbeien zijn alweer een tijdje te koop bij de winkels in zowel Puttershoek en ‘s-Gravendeel. Ze zijn dit jaar echt van superkwaliteit, belooft bakker Alwin de Koning ons. Als er deze zomer geen al te gekke weersomstandigheden zijn, kun je nog tot oktober lekker verse Hollandse aardbeien halen.

Plukbrood

Voor je de barbecue aansteekt, moet je ook even zorgen dat je eerst bij de bakker geweest bent. Want een barbecue zonder plukbrood of vers Turks brood is geen echte barbecue. Het plukbrood is de topper van de zomer en vliegt over de toonbank. Heb jij het al geproefd?

plukbrood

Het ijs is alleen in Puttershoek te krijgen, de overige genoemde producten ook in de winkel in ‘s-Gravendeel.


Meer over Bakker De Koning (Puttershoek) ontdekken?

Bakker De Koning (Puttershoek) bakkers

Nu gesloten08:00 - 17:30

Oranjeplein 14, Puttershoek

Bekijk meer:bakkers

adv.