Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van spare-ribs tot sushi: restaurant Eetse bezorgt meer dan 70 (!) gerechten bij je thuis

Aangeboden door Eetse 14 november 2020

Sushi voor de één, ossenhaas voor de ander en een patatje voor de kinderen? Daarvoor kun je dus gewoon bij één restaurant terecht: Eetse in Klaaswaal. Bij dit restaurant heb je de keuze uit meer dan 70 gerechten, uit de Aziatische én Europese keuken. En: ze bezorgen door bijna heel de Hoeksche Waard!

Restaurant Eetse bestaat dit jaar drie jaar. Eigenaren Chang en Guo hebben met hun concept inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd. “Veel van onze gasten komen uit Klaaswaal, maar steeds vaker weten ook mensen uit omringende plaatsen ons te vinden”, vertelt Chang.

Divers menu

De gezelligheid van het restaurant moeten we momenteel helaas missen, maar dankzij de afhaal- en bezorgservice haal je toch dat Eetse-gevoel in huis. Want ook op de afhaal- en bezorgkaart staat een grote diversiteit aan gerechten. “We hebben bijvoorbeeld een ruime keuze uit sushigerechten. Ook hebben we complete sushiboxen geïntroduceerd, waar je gezellig met meerdere personen van kunt eten. Maar er staan ook gerechten als ossenhaas, saté, spare-ribs en carpaccio op de kaart. Vooral die laatste is één van onze populairste gerechten.”

Ossenhaas met zwartebonensaus. (Beeld © Eetse)
Zalm met dillemayonaise. (Beeld © Eetse)
Thaise kipcurry. (Beeld © Eetse)
Vietnamese summer rolls. (Beeld © Eetse)
Eén van de sushiboxen van Eetse. (Beeld © Eetse)

Ideaal voor de feestdagen

Zo’n divers afhaal- en bezorgmenu is natuurlijk perfect voor tijdens de feestdagen, hoewel het nog even afwachten is hoeveel mensen we straks weer mogen uitnodigen. Maar smaken verschillen, ook in een klein gezelschap! Want wat als de één verzot is op babi pangang, de ander liever voor spareribs gaat en weer iemand anders echt enorme trek heeft in carpaccio? Dan kun je daarvoor dus gewoon bij één restaurant terecht. En voor kinderen kun je bijvoorbeeld een patatje of mini-loempia’s bestellen.

Gratis kroepoek en spaaractie

Eetse heeft momenteel een leuke actie lopen, die allebei geldig zijn bij afhalen (dus niet bij bezorgen). Bij iedere bestelling krijg je nu namelijk gratis kroepoek. Daarnaast kun je sparen voor korting via een stempelkaartactie. Bij iedere bestelling krijg je een stempel op je kaart. Een volle kaart is 25 euro waard. Deze kun je inleveren bij het afhalen, maar ook in het restaurant als dat weer open is.

Bestellen?

Het restaurant heeft de online bestelpagina onlangs helemaal vernieuwd waardoor het nu nog makkelijker is om online te bestellen. Bezorgen kan door bijna heel de Hoeksche Waard. Bestellen doe je eenvoudig via de oranje knop hieronder. Wij zeggen: Eetse!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Eetse. Meer over Eetse ontdekken?

Eetse

Gesloten12:00 - 22:30

Rijksstraatweg 30, Klaaswaal

adv.