Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van poppodium tot Lazy Sunday: dit zijn de plannen van The Lobby

Aangeboden door The Lobby 28 februari 2020

Soms kom je ergens binnen waarvan je denkt: wauw, dit is echt tof. Dat gevoel hadden wij ook bij The Lobby. Met een flitsend interieur en veel plannen voor komend jaar: van chillzondagen tot optredens van bands en dj’s. Al kun je er natuurlijk ook heel ontspannen van goed eten en drinken genieten. 

Het is alweer ruim een jaar geleden dat The Lobby opende. Het café-restaurant vormt het hart van het voormalige Voorwinden-pand, waar ook nog verschillende andere (kleding)winkels en zelfs een sportcentrum te vinden zijn. Dat is gelijk een fijn pluspunt van The Lobby: het is de ideale plek om te ontspannen na het winkelen of tussendoor.

Ruim en licht

Wat vooral opvalt als je The Lobby binnenstapt, is de enorme hoeveelheid licht. Hier geen donkere toestanden: achter de grote glazen voorgevel zit je heerlijk in de (voorjaars)zon. Tijdens ons bezoek, op een gure winterdag, breekt precies de zon door. We ploffen in één van de comfortabele fauteuils en laten ons verwarmen. Ondertussen valt er genoeg te kijken – er worden namelijk ook toffe kunstwerken en interieuraccessoires verkocht. Hier willen we voorlopig niet meer weg!

The Lobby Oud-Beijerland 1500px - 10
Beeld: indebuurt Hoeksche Waard

Eten & Drinken

Op de menukaart van The Lobby staan lekkere gerechten tegen betaalbare prijzen. Nieuw zijn onder andere de barbites en échte Italiaanse pizza’s: ze komen daadwerkelijk uit Italië. Ook kun je er nu ontbijten. Ook kun je er terecht voor een high tea, high wine en zelfs high gin. Vanaf 10 personen is ook een kaart op maat mogelijk. Jij bepaalt dan wat er op de kaart staat!

Feestjes

Wat ook heel tof is: The Lobby wordt regelmatig omgetoverd poppodium. Zo slaat The Lobby de handen ineen met de voormalig eigenaar van Club Mozaiq en zijn er regelmatig optredens van bands en dj’s en dj’s gegeven in de stijl van toen. Ook kun je na een lange werkweek ontspannen tijdens de vrijdagmiddagborrel en overwegen ze ook om regelmatig Lazy Sunday’s te organiseren, met relaxte jazzmuziek. Houd de indebuurt-agenda of de Facebookpagina van The Lobby in de gaten voor alle evenementen.

Beeld: indebuurt Hoeksche Waard
Beeld: indebuurt Hoeksche Waard
Beeld: indebuurt Hoeksche Waard
Beeld: indebuurt Hoeksche Waard
Beeld: indebuurt Hoeksche Waard

Deze bijdrage wordt je aangeboden door The Lobby. Meer over The Lobby ontdekken?

The Lobby restaurants en horeca

Gesloten09:30 - 17:30

Scheepmakershaven 2, Oud-Beijerland

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.