Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vakantiegevoel in Hoeksche Waard: op dit terras waan je je in Frankrijk

Aangeboden door Lust Wijn & Spijs 24 juni 2020

Het is zomer. De lucht trilt van de warmte. Zwetend loop je de gezellige winkeltjes met hun historische voorgevels voorbij, op zoek naar een plek om van een welverdiend drankje te genieten. Net op het moment dat je je afvraagt of je zo’n plek wel gaat vinden, doemt een mediterraanse oase op. Compleet met olijfbomen, vrolijke sfeerlichtjes en grote parasols. Welkom op het nieuwe terras van Lust Wijn & Spijs. Niet in de Provence, maar Numansdorp.

Wie de afgelopen weken door Numansdorp liep, zal zich ongetwijfeld hebben verwonderd over de transformatie van het parkeerterrein aan de Voorstraat. Een flink deel daarvan is nu namelijk het terras van Lust Wijn & Spijs.

Lust Wijn & Spijs - juni 2020 - nieuwe terras (2)
Beeld: indebuurt Hoeksche Waard

Lovende reacties

Het terras van Lust Wijn & Spijs was voor de heropening op 1 juni een stuk kleiner. “Door de RIVM-richtlijnen werd die plek veel te klein om fijn te kunnen zitten. Dan hadden we maar drie tafels genieten”, vertelt Linda. “Gelukkig maakte de gemeente Hoeksche Waard het mogelijk om een gedeelte van de parkeerplaats bij het terras te betrekken. Dankzij de medewerking van Lodder Events & Sfeermakers en Boudesign hebben we dit terras vorm kunnen geven. Het terras kent nu 44 zitplekken, allemaal netjes volgens de richtlijnen in een heel gezellige sfeer. We zijn heel blij met het eindresultaat en de eerste reacties van gasten zijn ook lovend. Daar doen we het natuurlijk voor.”

Beeld: indebuurt Hoeksche Waard
Beeld: indebuurt Hoeksche Waard
Beeld: indebuurt Hoeksche Waard

Nieuwe menukaart

Er is nog meer om te ontdekken. Het team heeft namelijk een compleet nieuwe, zomerse menukaart geïntroduceerd, vol nieuwe gerechten. Van een eendenborstsalade waarvan de eendenborst zelf gerookt is tot een veganistische (ja, je leest het goed) kaasfondue. Een geen-kaasfondue dus eigenlijk. Linda: “Hoe je het ook noemt: hij is echt waanzinnig lekker!”

Onder de foto lees je meer over de uitgebreide drankenkaart

Willicroft - Vegan Cheese (Beeld Ola O Smit)
De overheerlijke veganistische geen-kaasfondue’ is vanaf nu te bestellen bij Lust Wijn & Spijs. (Beeld: Ola O Smit / Willicroft)

Wijnen, bieren & cocktails

Zoals je misschien al weet (en zoals de naam doet vermoeden) kun je bij Lust Wijn & Spijs kiezen uit veel verschillende wijnen, zodat er bij elk gerecht wel een bijpassende wijn is. Of als je gewoon wilt borrelen natuurlijk. Maar wist je dat je er ook veel verschillende (speciaal)bieren kunt kiezen, van pils tot witbier of een wat stevigere tripel? Linda kiest ze (net als de wijnen) eigenhandig uit. Om je zomergevoel helemaal compleet te maken, kan je ook kiezen uit verschillende cocktails. Van een fruitige caipirinha tot een frisse mojito. Wij zeggen: Santé, vive la Hoeksche Waard!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lust Wijn & Spijs. Meer over Lust Wijn & Spijs ontdekken?

Lust Wijn & Spijs restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Voorstraat 15, Numansdorp

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.