Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Primeur! Deze grote online delicatessenwinkel bezorgt als eerste in de Hoeksche Waard

Aangeboden door 123vers.nl 23 oktober 2020

Kook je graag en vind je het leuk om jezelf en je tafelgenoten te verbazen met gezonde, bijzondere gerechten? Dan hebben we een tip voor je: 123vers.nl. Deze nieuwe online winkel bezorgt verse en bijzondere producten bij je thuis, die normaal gesproken aan restaurants worden geleverd. En: dit kan als eerste in en rond Hoeksche Waard!

123vers.nl is opgericht door de uit Oud-Beijerland afkomstige ondernemer Kees Mourits. Hij levert met zijn andere bedrijf Vers Select al meer dan 25 jaar allerlei producten aan horecagelegenheden. “Van lunchzaak tot sterrenrestaurants”, vertelt Kees. “Al jaren is 123vers.nl een droom die we hebben om onze mooie, hele bijzondere producten bij de consument thuis te kunnen leveren. Nu de horeca helaas stilligt, hebben we dit kunnen versnellen. We hebben we een supermooie en gebruiksvriendelijke webshop opgezet, voor iedereen die houdt van lekker en gezond eten. Iedereen kan nu de mooiste producten bestellen en het wordt ook nog bij je thuis bezorgd.”

Van boerenkool tot verse truffels

Bij 123vers.nl kun je zowel je dagelijkse boodschappen bestellen, als producten die normaal gesproken alleen voor restaurants te koop zijn. En die dus van hoge kwaliteit en heel bijzonder zijn. Bekijk het assortiment maar eens. Het gaat van boerenkool, beter leven-vlees en vegetarische bietenbitterballen tot verse truffels, eetbare bloemen en gekleurde bloemkool. Kees: “Alles van vakmensen en ambachtelijke producenten!” Voor hoge kosten hoef je volgens Kees niet bang te zijn. “Omdat wij een groothandel zijn, kunnen we de prijs aantrekkelijk houden.” En: bezorgen is gratis vanaf 35 euro.

Een maaltijdbox van 123vers.nl. (Beeld © 123vers.nl)

Eerst in en rond Hoeksche Waard

Over het bezorgen gesproken: het is de bedoeling dit straks door heel Nederland kan, maar Hoeksche Waard heeft (samen met Rotterdam) de primeur. Hoe het werkt? Simpel: als je op de website komt, wordt je postcode gevraagd. Valt deze postcode in het huidige bezorggebied? Dan kun je naar hartenlust de lekkerste producten bij elkaar winkelen. Alles wordt in moderne koelwagens vervoerd zodat alles ook echt vers blijft. Vanaf 35 euro is bezorgen dus gratis, maar ook kleinere bestellingen worden gewoon thuis geleverd.

Recepten

Ook fijn is dat 123vers.nl je graag inspiratie geeft voor nieuwe gerechten. In samenwerking met lokale chefkoks en horecabedrijven uit Hoeksche Waard en omstreken worden er namelijk dagelijks nieuwe seizoensrecepten online gezet. De recepten van 123vers.nl maken het je bovendien makkelijk om zoveel mogelijk met seizoensproducten te koken.

Maaltijdboxen

123vers.nl heeft ook maaltijdboxen. Zo’n box bevat alle ingrediënten én recepten om zelf lekkere, gezonde maaltijden te maken. Fijn is dat je bij 123vers.nl niet vast zit aan een abonnement. Je kunt zo’n box gewoon een keer proberen. Ben je tevreden en wil je er volgende week weer één? Dan bestel je hem gewoon opnieuw. En: natuurlijk kun je ook er allerlei andere producten bij bestellen.

Nu bestellen?

Wil je ook bestellen? De oranje knop hieronder brengt je naar de webshop.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door 123vers.nl. Meer over 123vers.nl ontdekken?

123vers.nl

Aston Martinlaan 37, Oud-Beijerland

adv.