Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw! Oud-Beijerland heeft nu ook een tostirestaurant: ’t Is Fantosti’s

Door Rosanne Buitendijk 7 september 2019

Fan van tosti’s? Zet je vreugdedansje maar in: in Oud-Beijerland is tostirestaurant ’t Is Fantosti’s drie weken geleden stilletjes open gegaan. Oud-Beijerlander John Schipper besloot na twintig jaar achter een bureau op kantoor dat het tijd werd voor iets anders. “Een eigen horecazaak is mijn jeugddroom.”

Hij werkte twintig jaar in het verzekeringswezen, maar had daar genoeg van. Nu belegt hij dagelijks de meest uiteenlopende tosti’s in zijn eigen zaak aan de Oostdijk in Oud-Beijerland. ’t Is Fantosti’s (‘die naam kwam zomaar in me op’) zit naast de Xenos en de Bristol.

Eerste tostirestaurant

John belandde jaren geleden in Zwolle eens in een tostirestaurant en sindsdien zit dat idee in zijn hoofd. “Ik wilde persé in Oud-Beijerland blijven, hier heb ik mijn familie en vrienden. Een tostizaak was hier nog niet. Natuurlijk was het spannend om mijn baan op te zeggen, maar het werd hoog tijd om mijn droom na te jagen,” vertelt hij, terwijl hij een tosti ham-kaas-salami voor ons maakt.

Combinaties

De tosti’s bestaan uit drie boterhammen zodat je niet snel weer honger hebt. Je kunt veel combinaties kiezen: van kaas-kip-ananas (John’s favoriet), spek-kaas-tomaat tot pindakaas-banaan. De tosti’s kun je meenemen of ter plekke op eten.


Meer over ’t Is Fantosti’s ontdekken?

’t Is Fantosti’s lunch

Geopend10:00 - 21:00

Oostdijk 43, Oud-Beijerland

Bekijk meer:lunch
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Hoeksche Waard.

adv.