Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker en leuk als verrassing: deze bakker maakt en bezorgt ontbijtpakketten aan huis

Aangeboden door Bakkerij De Koning (‘s-Gravendeel) 23 mei 2020

Een familielid, vriend(in) of andere geliefde op een originele manier verrassen, zonder risico te lopen elkaar te besmetten met het coronavirus? Dat kan met de ontbijtservice aan huis van Bakkerij de Koning, zo ontdekken steeds meer mensen. “Eerst maakten we enkele ontbijtpakketten per week, nu soms wel vier per dag.”

Verse croissants, knapperige broodjes, een gekookt eitje en niet te vergeten luxe bonbons voor bij de koffie: dit en nog véél meer zit er in de ontbijtpakketten van Bakker de Koning, met vestigingen in Puttershoek en ‘s-Gravendeel.

Originele verrassing

De ontbijtservice is op zich niet nieuw, maar is de laatste weken wel extra in trek. “Vóór de coronacrisis begon, kregen we enkele bestellingen per week. Nu soms wel vier per dag”, vertelt mede-eigenaar Heleen de Koning.

“We merken dat de ontbijtpakketten vooral erg in trek zijn als originele verrassing voor iemand anders. Bijvoorbeeld als je op enige afstand van een familielid of vriend woont en je door corona niet makkelijk langs kunt komen. Of voor moeder- of vaderdag. Door een ontbijtpakket te laten bezorgen kun je iemand een originele verrassing geven, waar je echt van kunt genieten.”

Nu ook luxe variant

Sinds begin mei kun je kiezen uit een extra luxe variant. Met daarin onder andere een bakje vers gesneden fruit in plaats van een stuk fruit zoals een appel of mandarijn, een seizoensdonut en extra beleg zoals vers gesneden cervelaat. Beide pakketten zijn in zowel één- als tweepersoonsvarianten te bestellen.

Het standaard ontbijtpakket voor 1 persoon. (Beeld: Bakker de Koning)
Het standaard ontbijt pakket voor 2 personen. (Beeld: Bakker de Koning)
Het luxe ontbijt pakket voor 1 persoon. (Beeld: Bakker de Koning)
Het luxe ontbijtpakket voor 2 personen. Loopt het water je al in de mond? (Beeld: Bakker de Koning)

Persoonlijke boodschap

Je plaatst je bestelling eenvoudig via de webshop (zie oranje knop onderaan dit artikel). Bestel voor 22.00 uur en je kunt je bestelling de volgende dag nog laten bezorgen. Bezorgen is niet mogelijk op zondag, maar op andere dagen wel extra laat op de dag, zodat je de meest vers gebakken producten krijgt. Ook goed om te weten: wil je bijvoorbeeld een kaartje of ballon mee laten bezorgen met je bestelling? Die kun je afgeven in de winkel, zodat deze wordt meebezorgd.

Veilig winkelen

Kom je liever naar de winkel om de geur van vers brood op te snuiven en jouw bestelling te plaatsen? Dat kan natuurlijk ook, veilig en verantwoord. Bakker de Koning heeft op beide locaties uitgebreide voorzorgsmaatregelen genomen.

Dankzij markeringen op de grond weet je precies hoeveel ruimte je moet aanhouden tot andere bezoekers. (Beeld: Bakkerij de Koning)
Bij Bakkerij de Koning is alleen betaling via pin nog mogelijk. (Beeld: Bakkerij de Koning)
In beide vestigingen zijn plexiglas schermen en markeringen op de grond aangebracht. (Beeld: Bakkerij de Koning)
Bij de ingang word je geattendeerd op maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. (Beeld: Bakkerij de Koning)

Lees ook:

Lekker! Thuisblijfpakketten van Bakker de Koning

Nu je zoveel thuis bent, wil je jezelf af en toe wel trakteren op een lekker ontbijtje of uitgebreid...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bakkerij De Koning (‘s-Gravendeel). Meer over Bakkerij De Koning (‘s-Gravendeel) ontdekken?

Bakkerij De Koning (‘s-Gravendeel) bakkers

Geopend08:00 - 17:30

Hendrik Hamerstraat 4a, 's-Gravendeel

Bekijk meer:bakkers

Meer over Bakkerij De Koning ontdekken?

Bakkerij De Koning bakkers

Geopend08:00 - 17:30

Oranjeplein 14, Puttershoek

Bekijk meer:bakkers

adv.