Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het winterseizoen begint bijna bij Natuurlijk aan het Spui en deze acties wil je niet missen

Aangeboden door Natuurlijk! aan het Spui 9 oktober 2019

De herfst en winter zijn de meest knusse seizoenen om bij restaurant Natuurlijk! aan het Spui in Oud-Beijerland aan te schuiven. De haard brandt, de muziek is soulvol en jazzy en de specialiteiten op de kaart maken het plaatje compleet. Genieten geblazen! De laatste maanden van 2019 heeft het restaurant ook nog een paar hele leuke acties. Dit wil je niet missen:

Om bij te komen van de drukke zomer en zich klaar te maken voor het winterseizoen is Natuurlijk! aan het Spui gesloten van 14 tot 29 oktober. Op woensdag 30 oktober heropent het restaurant weer. Vanaf die datum kun je van woensdag tot en met zondag lunchen en dineren op dit mooie plekje langs het Spui.

Lunchactie

In november en december zijn er een aantal leuke acties. We hebben de ideale lunchtip voor je: tijdens deze maanden krijg je namelijk 15 procent korting op lunchgerechten.

Driegangenmenu voor €30,-

’s Avonds kun je genieten van driegangenmenu voor maar €30. Het menu verandert elke twee weken. Via de Facebookpagina van Natuurlijk! aan het Spui kun je volgen wat er op het menu staat – maar je kunt je natuurlijk ook laten verrassen en het niet vooraf checken. Je kunt natuurlijk ook gewoon a la carte dineren!

Wildavond

Het culinaire wildseizoen loopt elk jaar van half oktober tot eind december. Ook bij Natuurlijk! aan het Spui proef je deze tijd van lekkere wildgerechten. Op zaterdag 16 november is er een speciale wildavond. Je geniet dan een vijfgangen wildmenu. Restauranteigenaar Wim Jonas heeft het menu net klaar, maar hij wil best een tipje van de sluier oplichten: “Eén van de gerechten is bijvoorbeeld kwartel met pompoencrème, wilde rijst en chocoladesaus. Verder hebben we wilde eend, truffelsaus én een heerlijk chocolade dessert.” Nou, wij weten het wel. Mocht jij nou trouwens zelf niet zo’n wildliefhebber zijn, maar je man, vrouw of beste vriend wel, dan kun je dat bij reservering altijd doorgeven. Speciaal voor jou wordt er dan iets anders bereid.

Hieronder zie je hoe je kunt reserveren – van 14 tot 29 oktober is het restaurant gesloten. 


Meer over Natuurlijk! aan het Spui ontdekken?

Natuurlijk! aan het Spui restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Spuidijk 2d, Oud-Beijerland

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

natuurlijk aan het spui restaurant oud-beijerland

7x waarom je onmiddellijk naar Natuurlijk! aan het Spui wilt

Restaurant Natuurlijk! aan het Spui zit alweer bijna vier jaar in Oud-Beijerland en daar zijn we maa...
natuurlijk aan het spui restaurant oud-beijerland

Wij proefden het verrassingsmenu van Natuurlijk aan het Spui en zo smaakte het

Ha! Als je ons uitnodigt om te komen eten, zeggen we natuurlijk geen nee. We zaten al eens een heerl...

adv.