Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in de Hoeksche Waard

Aangeboden door FÏNLEY 11 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kan in de Hoeksche Waard heus op aardig wat plekken! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!  

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

De Oude Tol, Oud-Beijerland

Het duurt tegenwoordig altijd wel even voor we echt aan een tafeltje zitten bij Paviljoen De Oude Tol in Oud-Beijerland. Met die leuke natuurspeeltuin voor de deur moet er natuurlijk eerst geklommen, getokkeld en uitgeraasd worden. Maar niks fijners dan na afloop bij te komen met een appelsap of koffie. Wil je even geen alcohol maar heb je wel trek in een lekker drankje? Dan zit je hier goed, want op de kaart staat FÏNLEY. Dat is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van een Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas dus dat maakt het feestje helemaal compleet.

De Batterij, Strijensas

Foto: Restaurant De Batterij

In de herfst hebben we altijd weer veel zin in mooie herfstwandelingen. Strijensas is dan een aanrader: je kunt er prachtig wandelen (en Schotse hooglanders spotten!) bij de Oeverlanden. Na zo’n wandeling beloon je jezelf dan natuurlijk graag met een drankje en wat lekkers. Dat kan bij restaurant De Batterij. Het restaurant aan de jachthaven is de hele winter gewoon geopend en is een knusse plek om lekker te borrelen. Er is een uitgebreide menu- en drankkaart.  Ook fijn: als je geen zin hebt in alcohol, kun je hier tóch een gezellig drankje bestellen. Behalve voor FÏNLEY’s Ginger Ale en Bitter Lemon kun je ook kiezen voor de niet-alcoholische Mojito.

Gasterij De Drie Linden, Zuidzijde

Geen zin om thuis te blijven, maar wel dat knusse thuisgevoel hebben? Dan is Gasterij De Drie Linden een aanrader. In de herfst- en wintermaanden kun je er op zondag vanaf 16.00 uur terecht. Zin om te borrelen met vrienden of je weekend af te sluiten met een goed stuk vlees of vis? Op naar de Zuidzijde, waar de kaarsen al branden en de drankjes koud staan.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.