Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wildavond, Black Friday en Kerst: deze avonden bij Gasterij De Drie Linden wil je niet missen

Aangeboden door Gasterij de Drie Linden 2 november 2019

Ja, je leest het goed: het feestseizoen is begonnen bij Gasterij De Drie Linden. In november kun je luxe genieten van een vijfgangen wilddiner, er komt een spannende Black Friday actie aan én het is slim om alvast voor het kerstdiner te reserveren: daar zijn namelijk nog maar een paar plekjes vrij. 

Wilddiner

Op veler verzoek van vaste gasten, kun je op vrijdag 8 november aanschuiven bij de wildavond. Je geniet dan van een smakelijk vijfgangenmenu. Je krijgt onder meer hertensucade met stoofpeer en reerugfilet op je bord. Het complete menu bekijk je hier. Reserveer snel jouw plek!

Black Friday

Op vrijdag 29 november is het Black Friday. Heel veel winkeliers en ondernemers pakken dan uit met grote kortingen. Stefan en Ralph van De Drie Linden hebben dit jaar ook weer iets in petto. “Het blijft nog even een verrassing wat precies. Houd daarvoor maar goed onze Facebookpagina in de gaten,” zegt Stefan geheimzinnig. Voor als je echt heel nieuwsgierig bent: vorig jaar kreeg je met flinke korting een lekker driegangen menu. Zeker de moeite waard om het in de gaten te houden!

Kerstdiner

Misschien heb je zin om met kerst grandioos uit te pakken en in je galajurk aan een 8-gangen diner te zitten… of misschien mag het voor jou wel gewoon relaxed zijn, zonder al te veel opklopperij. Stefan en Ralph van De Drie Linden willen dat je met kerst gewoon ‘lekker een avond weg’ bent. Geen poespas, geen buffet, geen gehaast omdat de gasten van de volgende ronde al bijna komen.

Viergangenmenu

Je mag aanschuiven hoe laat je wilt en hoe opgedoft (of niet) je zelf wilt. Het viergangendiner dat geserveerd wordt, is al uitgedacht. Zo begin je met hertencarpaccio met vijgendressing, veldsla en truffelcroutons óf een tartaar van rauwe tonijn met burrata en focaccia krokantje. Het voor- en hoofdgerecht mag je namelijk zelf kiezen. Tussendoor krijg je een lekkere soep en natuurlijk is er ook een smakelijk dessert.

Het hele menu kun je hier alvast bekijken.

Reserveren

Het menu kost €55,- per persoon. Hieronder zie je hoe je kunt reserveren. Je kunt er maar beter snel bij zijn voor alle tafeltjes op 25 en 26 december vol zijn!


Meer over Gasterij de Drie Linden ontdekken?

Gasterij de Drie Linden eetcafés

Gesloten16:00 - 23:00

Zuidzijdsedijk 29, Nieuw-Beijerland

Bekijk meer:eetcafés

Lees ook:

Dit is de ideale locatie voor de kerstborrel van de zaak

Ha, hebben we toch mooi de ideale locatie gevonden om de kerstborrel van de zaak te vieren! Want zeg...
santa run oud-beijerland

Leuk! De Santarun wordt een lichtjesrun in het donker tijdens de Kerstmarkt

Het duurt nog eventjes, maar over anderhalve maand trekt er weer een rode zee van kerstmutsen door h...

Zo zagen deze Hoeksche Waardse restaurants er jaren geleden uit

Het zijn nog steeds bekende restaurants in de Hoeksche Waard, alleen zien ze er tegenwoordig íets an...

adv.