Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eindelijk! Restaurant ’t Kookhuys is weer open en viert dat zo

Aangeboden door Restaurant ’t Kookhuys 5 juni 2020

Goed nieuws voor iedereen die graag culinair in de watten gelegd wil worden. Sinds afgelopen maandag is restaurant ’t Kookhuys in Oud-Beijerland weer open. Als klap op de vuurpijl is de menukaart volledig vernieuwd. Wij kunnen alvast verklappen: die wil je ontdekken!

Voor het team van restaurant ’t Kookhuys was het moment van de heropening, op maandag 1 juni, een moment van gezonde spanning. “We hadden best wat kriebels in de buik, het voelde alsof we voor het eerst de deuren van ons restaurant openden. Dank aan iedereen die ons in de afgelopen weken heeft gesteund, op welke manier dan ook. Het heeft ons heel veel energie gegeven”, zo valt te lezen op de Facebookpagina van ’t Kookhuys.

Beeld: Restaurant 't Kookhuys
Beeld: Restaurant 't Kookhuys

Nieuwe kaart

Van de nieuwe dinerkaart krijgen wij spontaan trek. Een greep uit de nieuwe voorgerechten: zwaardviscarpaccio, gegratineerde coquilles en een assiette van vis (op verschillende manieren bereid). En wat dacht je van hoofdgerechten als kabeljauwfilet, saltimbocca van kip en kalfshaas? Ook de lunchkaart is trouwens vernieuwd. Er zijn ook verschillende vegetarische (voor)gerechten waar je uit kunt kiezen.

Richtlijnen

Uiteraard zijn er wel enkele richtlijnen om rekening mee te houden. Zo mag je alleen met meer dan twee personen aan een tafeltje zitten als je uit hetzelfde huishouden komt. Daarbuiten dien je 1,5 meter afstand te houden. Dit betekent ook dat de tafeltjes verder uit elkaar geplaatst zijn. Binnen is plek voor ongeveer twintig mensen, het terras biedt plek aan ongeveer nog eens twintig mensen.

Reserveren

Voor het binnengedeelte is reserveren verplicht. Voor het terras niet, maar het is natuurlijk wel slim. Klik op de oranje knop hieronder kom je op de reserveringspagina, maar je kunt ook bellen (0186-622227) of mailen ([email protected]).

Het team van restaurant ’t Kookhuys ontvangt je weer met open armen. Zoals ze zelf zeggen: “Vanaf nu mogen we weer doen wat we het liefste doen: onze gasten culinair in de watten leggen!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant ’t Kookhuys. Meer over Restaurant ’t Kookhuys ontdekken?

Restaurant ’t Kookhuys restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 00:00

Havendam 11, Oud-Beijerland

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.