Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Edwin bouwde deze garage om tot afhaalrestaurant: ‘Voor onze gerechten neem je thuis de tijd’

Aangeboden door De Garage Traiteur 24 oktober 2020

Het afhalen of laten bezorgen van een warme maaltijd is he-le-maal hot tijdens de gedeeltelijke lockdown. Dankzij De Garage Traiteur in Oud-Beijerland lijkt het thuis net alsof je in een restaurant eet. Je kunt daar kant-en-klaarmaaltijden van restaurantkwaliteit afhalen of laten thuisbezorgen, die je zelf thuis opwarmt. “Zo behoudt een afhaalmaaltijd zijn smaak.”

De Garage Traiteur werd in 2017 opgericht door Edwin van der Meeren (44). Samen met zijn partner Aneta, die ook in de zaak werkt, bouwden ze de aan de jachthaven van Oud-Beijerland gelegen voormalige garage om tot een professionele open keuken met afhaalmogelijkheid. Waarom deze plek? “We verzorgen de menukaart voor de naastgelegen wijnbar Vino D’Amigo, vertelt Edwin. “Toen dit pand vrij kwam was dat perfect: zo zaten we vlakbij de wijnbar. We hebben natuurlijk flink verbouwd. Er moest natuurlijk een professionele keuken in komen. Ik vond het belangrijk dat die open zou zijn: ik wil dat mensen kunnen zien waar hun eten vandaan komt.”

 

Beeld: © Daan Barnhoorn Fotografie
Beeld: © Daan Barnhoorn Fotografie

Restaurantkwaliteit

Maar wat houdt dat eigenlijk precies in, een traiteur? “Wij onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van het eten”, zegt Edwin. “We willen je het gevoel geven dat je in een restaurant zit. Een ander pluspunt is dat je onze gerechten zelf thuis opwarmt. Ik hoor van veel klanten dat ze dat erg fijn vinden. Als je een warm gerecht afhaalt, gaat dat toch gepaard met haast. En zelfs al ben je binnen een paar minuten thuis: je gerecht verliest vaak vaak toch iets van zijn smaak en temperatuur. Door je gerecht zelf op te warmen, bijvoorbeeld in de oven of koekenpan, behoudt het eten zijn bite en smaak. En je hebt dan echt even aandacht en tijd voor je eten.”

Altijd vers

De Garage Traiteur werkt met een dagvoorraad, wat betekent dat hij alle gerechten vers maakt. De menukaart is overigens heel uitgebreid: van Surinaamse aardappelschotel met kip tot tapa’s. Het is dus slim om minimaal één dag van te voren je bestelling door te geven. Lukt dat niet? Bel even met Edwin en hij kijkt wat hij je nog kan aanbieden. “Soms heb ik precies nog datgene liggen wat iemand vraagt. Als iemand wat meer tijd heeft, kan ik eventueel nog iets extra maken. En als ik iets echt niet meer heb, is er vaak nog een alternatief dat ik kan aanbieden.”

Beeld: © Daan Barnhoorn Fotografie
Beeld: © Daan Barnhoorn Fotografie
Beeld: © Daan Barnhoorn Fotografie
Beeld: © Daan Barnhoorn Fotografie
Beeld: © Daan Barnhoorn Fotografie

Bestellen

Wil je een gerecht bestellen? Dit kan heel makkelijk via WhatsApp (06-28896969). Geef daarbij aan op welke dag en tijdstip je je bestelling zou willen afhalen. Bezorgen is mogelijk door heel Hoeksche Waard, dit kan vanaf dertig euro. Bezorging kan op dinsdag en vrijdag. Op de website van De Garage Traiteur vind je meer informatie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Garage Traiteur. Meer over De Garage Traiteur ontdekken?

De Garage Traiteur traiteurs

Gesloten11:00 - 21:00

Bierkade 1, Oud-Beijerland

Bekijk meer:traiteurs

adv.