Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze ijssalons haal je het lekkerste ijs

Door Rosanne Buitendijk 26 juni 2019

Deze zonnige dagen vragen om korte mouwen, een zonnebril op je neus en natuurlijk een lekker ijsje in je hand. Maar waar haal je nou echt lekkere ijsjes in de Hoeksche Waard? Nee, de softijsautomaat bij de snackbar telt niet, sorry. Als je onweerstaanbare trek hebt in een bolletje ambachtelijk ijs dan zit je bij deze adressen goed.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gebo in Oud-Beijerland

ijssalon gebo

Ja duh, de Gebo in Oud-Beijerland is de ijskoning van de Hoeksche Waard. Hier kun je eindeloos twijfelen of je roze chocoladeijs of salted caramel wilt. Je kunt zelfs om een bolletje Zeeuwse bolussensmaak vragen. Is het jou allemaal te exotisch? Er gaat niets boven een klassiek bolletje vanilleijs, en die kun je natuurlijk ook gewoon krijgen.


Meer over Gebo ontdekken?

Gebo ijssalons

Geopend10:00 - 23:00

Oostdijk 5, Oud-Beijerland

Bekijk meer:ijssalons

Verser dan vers: Hoeksch IJs

petra commijs
Foto: QPHOTO

IJs gemaakt van de melk van de koeien die je buiten ziet lopen: ambachtelijker wordt het niet. De jonge boerin Petra Commijs begon met  Hoeksche Zuivel daar hoort ook Hoeksch ijs.

Sinds vorige zomer kun je aan de Zwanegatsedijk 1a in Maasdam terecht voor super lekker zelfgemaakt ijs in smaken als banaan, cookie dough, yoghurt amarena en boerenjongens. Je kunt Petra met haar ijskar ook regelmatig tegenkomen op bijvoorbeeld de Puur Markt en de Poldermarkt.


Meer over Hoeksche Zuivel ontdekken?

Hoeksche Zuivel boerenbedrijven

Vandaag gesloten

Zwanegatsedijk 1a, Maasdam

Bekijk meer:boerenbedrijven

IJsconijn bij speeltuin Recreatieoord

ijs
Foto: Pexels | Lukas

Sinds vorig jaar staat de ijscontainer van IJSconijn tussen de speeltuin en het zwembad op het Recreatieoord Binnenmaas. Hier smul je van de lekkerste straciatella, vanille- en aardbeienijsjes, om maar wat smaken te noemen. Een selectie van de smaken is trouwens ook te krijgen bij het Dorpshart in Mijnsheerenland.


Meer over Recreatieoord Binnenmaas ontdekken?

Recreatieoord Binnenmaas zwembaden

Gesloten10:00 - 19:00

Vrouwehuisjesweg 1, Mijnsheerenland

Bekijk meer:zwembaden

Bakker de Koning

 

Ja, je leest het goed. Je gaat niet alleen voor vers brood naar de bakker, maar ook voor een lekker bolletje roomijs. In de bakkerswinkel in Puttershoek kun je kiezen uit zestien heerlijke smaken. Ook de blauwe kinderfavoriet Smurf is hier te krijgen. Het ijs wordt gemaakt met de zuivel van Commijs.


Meer over Bakker De Koning (Puttershoek) ontdekken?

Bakker De Koning (Puttershoek) bakkers

Gesloten08:00 - 17:30

Oranjeplein 14, Puttershoek

Bekijk meer:bakkers

De Verleiding

Ben je in Numansdorp, dan stap je natuurlijk even binnen bij De Verleiding voor een lekker ijsje. Ook hier staat een flinke toonbank met verschillende smaken


Meer over De Verleiding ontdekken?

De Verleiding bakkers

Gesloten08:30 - 17:30

Voorstraat 22, Numansdorp

Bekijk meer:bakkers
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.