Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bierproeverijen, pubquizzen en livemuziek: deze Ierse pub bruist altijd

Aangeboden door The Harbour Pub 31 oktober 2019

Dat je bij The Harbour Pub terecht kunt voor een op en top Ierse pint Guinness, wist je natuurlijk al. Misschien kom je hier ook al wel eens sportwedstrijden kijken. Maar wat dacht je van een bierproeverij of pubquiz? Hier is altijd wat te beleven!

Bierproeverijen

Als bierfan kun je bij The Harbour Pub sowieso je hart ophalen. Het is de enige pub in heel Hoeksche Waard die Guinness schenkt, naast tien (!) andere bieren op tap. Tijdens de proeverij is het helemáál feest. Je krijgt dan zes bijzondere bieren voorgeschoteld, in combinatie met een vijfgangendiner. De gerechten komen uit de keuken van restaurant ’t Kookhuys. Smaaksensaties gegarandeerd!

Het leuke is ook dat The Harbour Pub veel waarde hecht aan jouw mening over de bieren. Het kan dus zomaar zijn dat jouw favoriete bier binnenkort op de bierkaart te vinden is. De eerstvolgende bierproeverij is op 11 december. Aanmelden kan aan de bar, of via de Facebookpagina.

The Harbour Pub
The Harbour Pub

Lekker quizzen

Wat zou een pub zijn zonder een pubquiz? In september vond een gezellige en vooral hilarische eerste editie plaats. Dat vraagt om een vervolg! Op donderdag 14 november kun je weer je algemene kennis komen testen. Je strijdt tegen elkaar in teams van maximaal vijf personen, in acht quizrondes. Schrijf jouw team nu in door een mail te sturen naar [email protected]. Of meld je aan bij de bar.

Veel livemuziek

Je hoeft zeker niet te wachten tot 14 november om een bezoekje te brengen aan The Harbour Pub. Het bruist er namelijk altijd met livemuziek. Aanstaande zaterdag treedt artiest en songwriter Joost Wander op, die je misschien kent van Geldmachine. Zijn zonnige muziek is het perfecte medicijn tegen een herfstdip.

Beeld: Dominique Sonneveld

Check regelmatig de agenda!

Tip: houd de agenda van The Harbour Pub goed in de gaten. Klik daarvoor op de oranje button hieronder.


Meer over The Harbour Pub ontdekken?

The Harbour Pub restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Havendam 10, Oud-Beijerland

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.