Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met de afhaalservice van Happy Wok geniet je thuis van sushi en poké bowls

Aangeboden door Happy Wok 17 oktober 2020

Aziatisch restaurant Happy Wok in Numansdorp wordt momenteel verbouwd. Dat betekent gelukkig niet dat je de gerechten van dit gezellige restaurant hoeft te missen! Dankzij de afhaalservice kun je thuis van de Aziatische keuken blijven genieten.

Jammer hè, dat je momenteel niet binnen kunt zitten en samen met vrienden of familie van de vele gerechten van Happy Wok kunt genieten. De verbouwing is voorlopig nog niet afgerond en dan is er nu ook nog de horecasluiting. Maar niet getreurd: van de afhaalservice ga je alsnog blij worden. Bovendien heeft Happy Wok de menukaart een upgrade gegeven. Zo vind je er naast wokgerechten nu ook sushiboxen en poké bowls.

Poké bowls

Volgens Happy Wok worden de laatste tijd vooral poké bowls steeds populairder. Dat vinden wij niet gek, want het is niet alleen superlekker maar ook nog eens erg gezond. Heb je nog nooit een poké bowl geprobeerd? Kleine uitleg: een poké bowl bestaat uit gesneden verse groente met (sushi)rijst, eventueel aangevuld met vlees of vis. Lekkere saus erbij (hoeft niet!) en klaar is Kees! Hier zie je welke poké bowls Happy Wok op de kaart heeft staan.

Sushi

Maar ook sushi is méga populair. Happy Wok heeft vier verschillende sushiboxen, variërend van 28 tot 69 stuks sushi. Omdat er zoveel vraag naar is, wordt er binnenkort een vijfde box gelanceerd!

Wokken

Uiteraard kun je bij Happy Wok ook verschillende wokgerechten bestellen waar ze van oudsher bekend om staan. Ook warme gerechten zoals gefrituurde kip, inktvisringen, kipsaté of gebakken banaan. En: 22 soorten sushi! Met zoveel keuze kun je makkelijk je hele tafel vol zetten en er thuis een gezellige avond van maken.

Afhaaltijden

Afhalen is mogelijk van woensdag tot en met zondag van 17.00 tot 20.00 uur. Handig: je kunt online bestellen (via de oranje knop hieronder) en met iDeal afrekenen. Of bel je bestelling door via 0186 657 773. Het is ook mogelijk om bij het afhaalloket het bestelformulier in te vullen en ter plekke te betalen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Happy Wok. Meer over Happy Wok ontdekken?

Happy Wok

Gesloten17:00 - 22:00

Wethouder van der Veldenweg 5, Numansdorp

adv.