7x waarom je onmiddellijk naar Natuurlijk! aan het Spui wilt

Aangeboden door Natuurlijk! aan het Spui 13 april 2019

Restaurant Natuurlijk! aan het Spui zit alweer bijna vier jaar in Oud-Beijerland en daar zijn we maar wat blij mee mee. We houden namelijk wel van restaurants die het net even anders doen dan anderen. Dit is waarom je er echt een keer een tafeltje moet reserveren!

1. Verrassende smaken en gerechten

Naar Natuurlijk! aan het Spui ga je voor bijzondere smaken. Het is er net even wat anders dan anders, maar zonder dat het moeilijk wordt. Hier wordt gewoon echt goed nagedacht over de gerechten en combinaties. Niet zo standaard, wel súper lekker. Wij aten er bijvoorbeeld een heerlijke bietencarpaccio waar we nog over dromen. En dan maken ze er ook nog een sport van om verrassende, bijpassende dranken te schenken.

2. Kwaliteit

Houd je wel van een goed stuk biologisch vlees? Natuurlijk! aan het Spui is een topplek voor carnivoren, visliefhebbers en vegetariërs. Als eigenaar Wim Jonas samen met zijn team ergens mee bezig is, is het wel met kwaliteit. Niet zomaar iets van de groothandel, nee, alleen het beste is goed genoeg. Tegelijkertijd proberen zij de ‘footprint’ zo klein mogelijk te houden: als er iets van dichtbij gehaald kan worden, dan doen ze dat. Maar als de állerlekkerste basilicum alleen in Italië te vinden is, dan is dat de basilicum die jij op je bord krijgt. En alles wordt zelf gemaakt, tot aan de mayonaise toe. Ja, je merkt aan alles dat er heel veel aandacht is besteed aan lekker eten.

3. Toegankelijk

En toch, ondanks die hoge kwaliteit en alles behalve standaard gerechten, is Natuurlijk! aan het Spui een hartstikke toegankelijk restaurant. Of je nu op oude sneakers of op gepoetste leren instappers binnenkomt: je bent altijd welkom. En je kunt rustig met je kinderen aanschuiven, gezellig juist. Voor de allerkleinsten staat de kinderstoel klaar.

4. Je wordt gezien

De bediening is beleefd en hartelijk en zorgt dat je gezien wordt. Soms heb je van die restaurants waar je eindeloos zit te wachten tot je nog een drankje kunt bestellen, maar dat laten Wim en zijn team echt niet gebeuren. Hier word je gezien. Gastheer Gino heeft heel veel verstand van wijnen, gin’s en whiskey’s en hij weet altijd een bijzondere drank aan te raden bij een gerecht. Nooit een standaard wijn, en soms ook juist een speciaalbier die heel goed bij een bepaalt gerecht smaakt.

5. Voor grote en niet zo grote eters

Je kunt gaan voor het verrassingsmenu (aanrader, lees maar!) maar het is ook zeker de moeite waard om de menukaart te bekijken. Alle gerechten van de dinerkaart kun je in een grote of kleine portie bestellen. Zo kun je zelf spelen met wat je als voorgerecht, tussengerecht of hoofdgerecht neemt. Dan ga je in elk geval niet met honger óf met een veel te volle buik naar huis.

6. De sfeer is top

Het interieur ziet er tiptop uit, de sfeer is knus en gezellig. Het terras aan het water maakt het helemaal af!

7. Ook leuk voor borrel, een kop koffie of lunch

O, dacht je dat er alleen terecht kunt voor een goed diner? Welnee! Je kunt ook prima even aanschuiven voor een lekkere kop koffie, een borrel en een high wine. Of je gaat er lekker lunchen tussen de middag. Een ideale break! Wist je dat het vanuit het centrum maar twee minuten lopen is naar het restaurant? Even de dijk over en je bent er al.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Natuurlijk! aan het Spui. Meer over Natuurlijk! aan het Spui ontdekken?

Natuurlijk! aan het Spui restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 23:00

Spuidijk 2d, Oud-Beijerland

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

natuurlijk aan het spui restaurant oud-beijerland

Wij proefden het verrassingsmenu van Natuurlijk aan het Spui en zo smaakte het

Ha! Als je ons uitnodigt om te komen eten, zeggen we natuurlijk geen nee. We zaten al eens een heerl...

adv.