5x de beste snackbars in de Hoeksche Waard

Door Rosanne Buitendijk 16 maart 2019

Wij dachten: laten we onze lezers eens vragen waar ze lekkerste patat, frikandellen en bamihappen halen. Wat er daarna gebeurde, zagen we niet aankomen: 205 reacties! We zijn overweldigd. Dank! Uiteráárd kunnen we de uitslag niet achterwege laten. Dit zijn volgens jullie de vijf beste snackbars van de Hoeksche Waard.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Effe Om

Foto: Effe Om

Voor de patat en snacks van Effe Om rijden velen van jullie als het moet, graag even om. De zaak zit in Oud-Beijerland (Zoomwijck) en bestaat alweer zestien jaar. Eind mei verhuizen ze naar een nieuw pand aan de overkant, aan het Zoomwijckplein. Een insider tip die we tegenkwamen: de pindasaus is de allerlekkerste.


Meer over Effe Om ontdekken?

Effe Om restaurants en horeca

Nu open11:30 - 22:30

Molenaar 10 - 12, Oud-Beijerland

Bekijk meer:restaurants en horeca

’t Hoekie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cafetaria ’t Hoekie (@hoekieheinenoord) op

De meiden van Cafetaria ’t Hoekie in Heinenoord nemen je bestelling altijd vrolijk in ontvangst. Als je hier bestelt, hoef je niet bang te zijn dat je tekort komt: je krijgt altijd veel – en het smaakt ook altijd top. Dat was in elk geval zo’n beetje de strekking van de vele berichtjes die wij kregen over ’t Hoekie. Een topper in Heinenoord!


Meer over Cafetarie ’t Hoekie ontdekken?

Cafetarie ’t Hoekie snackbars

Nu open11:30 - 22:00

Emmastraat 10, Heinenoord

Bekijk meer:snackbars

Snackpunt

Foto: Snackpunt

Als je Snackpunt in Mijnsheerenland binnenstapt, zie je achterin meestal wel een paar kratten met aardappels staan. Die worden allemaal met de hand geschild en gesneden. Resultaat? Super lekkere verse patat. Op het menu staan behalve de standaardsnacks ook goed aangeklede broodjes hamburger en garnalenkroketten. Sommigen van jullie rijden er graag voor naar Mijnsheerenland, maar je kunt je bestelling ook thuis laten bezorgen.


Meer over Snackpunt Mijnsheerenland ontdekken?

Snackpunt Mijnsheerenland snackbars

Nu open12:00 - 20:30

Wilhelminastraat 15c, Mijnsheerenland

Bekijk meer:snackbars

de Bram

bram ladage

Ja, ‘de Bram’ blijft toch ook een topper. Wij snappen wel waarom deze zaak zo vaak genoemd wordt: de friet wordt hier altijd gemaakt van Hoeksche Waardse aardappelen. Niets beters dan dat, toch? Behalve de zaak op de Molendijk in Oud-Beijerland, wordt ook de Bram’s die je in de zomer bij afslag Numansdorp vindt, genoemd. Vooral voor lekkerste patatjes stoof. “Om je vingers bij op te eten,” schreef iemand.


Meer over Bram Ladage ontdekken?

Bram Ladage cafés

Nu open11:00 - 20:00

Molendijk 15, Oud-Beijerland

Bekijk meer:cafés

Smulsalon

Foto: Cafetaria Smulsalon

De Smulsalon in Oud-Beijerland sluit het lijstje af. Ook deze werd vaak genoemd, vooral omdat je er ook altijd zo lekker veel krijgt.


Meer over Smulsalon ontdekken?

Smulsalon snackbars

Nu open12:00 - 21:00

Hortensiastraat 50-54, Oud-Beijerland

Bekijk meer:snackbars
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.