Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x uit eten met kinderen in de Hoeksche Waard

Door Rosanne Buitendijk 26 februari 2020

Een avondje uit eten met kinderen is hartstikke leuk. Niet elk restaurant leent zich er even goed voor. Bij deze kindvriendelijke plekken ben je van harte welkom, inclusief kroost.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De Oude Tol

Bij De Oude Tol in Oud-Beijerland zijn ze wel gewend aan jonge eters: er is een kar met speelgoed om de kindjes zoet te houden. Op het kindermenu gerechten die misschien niet al te origineel zijn, maar die kinderen in elk geval héérlijk vinden – daar heb je dus geen kind meer aan. Bij het afrekenen mogen jonge kinderen zelfs nog een cadeautje uitzoeken. Reken maar dat ze de volgende dag weer uit eten willen.


Meer over De Oude Tol ontdekken?

De Oude Tol

Geopend12:00 - 21:30

Randweg 35, Oud-Beijerland

Eetse

Bij Restaurant Eetse in Klaaswaal kun je rustig een hele avond blijven zitten: de kinderen vermaken zich wel in de aparte, ruime speelkamer. Als het weer lekkerder weer is, kunnen ze ook nog naar hartenlust spelen in de tuin. En met 90 gerechten op de menukaart, zelfs patat en frikandellen, staat er ook voor de kleine fijnproevers altijd wel iets lekkers op de kaart.


Meer over Eetse ontdekken?

Eetse

Gesloten12:00 - 18:00 *

Rijksstraatweg 30, Klaaswaal

Soffree on Fifty-Four

soffree oud-beijerland

 

Bij Soffree is de sfeer altijd zo relaxed, daar neem je met een gerust hart je kinders mee naar toe. En mochten ze zich per ongeluk toch beginnen te vervelen aan tafel, dan is er altijd nog de speelgoedhoek waar altijd wel een puzzel, boek of kleurplaat te vinden is. Op de kaart staan een pasta bambini of het soffreetje, een kleine versie van de beroemde Soffree burger waar ze in 2017 de beste van Nederland mee werden.


Meer over Soffree on Fifty-Four ontdekken?

Soffree on Fifty-Four restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Oostdijk 54, Oud-Beijerland

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Beren

de beren oud-beijerland

Bij De Beren hoef je je écht geen zorgen te maken dat je kinderen net iets teveel lawaai maken. Jee bent lang niet de enige die probeert die kleine koters zo goed mogelijk in het gareel te houden. De mensen aan de tafel naast je hebben kinderen, en die daarnaast ook. Kortom, iedereen weet dat kinderen niet altijd netjes en stil op hun stoel op het eten wachten. Maar staan die spareribs eenmaal op tafel, dan hoor je ze niet meer. En natuurlijk gaat de Berenbeker van het toetje mee naar huis.


Meer over De Beren Oud-Beijerland ontdekken?

De Beren Oud-Beijerland restaurants en horeca

Geopend10:00 - 22:00

Marktplein 8 , Oud-Beijerland

Bekijk meer:restaurants en horeca

Koningshoeve

Bij mooi weer zijn de kinderen natuurlijk niet aan tafel te krijgen, want dan spelen ze veel liever op de grote trampoline of op skelterbaan. Ook binnen kunnen kleintjes tussen de menugangen door lekker spelen in de speelhoek. Ook hier is er een apart menu voor kinderen. Daarop vind je naast de friet met kroket ook pasta bolognese of een varkenshaasje. Precies hoe jij het ook lekker vindt, maar dan een maatje kleiner.


Meer over De Koningshoeve ontdekken?

De Koningshoeve restaurants en horeca

Geopend11:00 - 23:00

Botweg 1b, Klaaswaal

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.