Bijzonder! Op deze beurs ontdek je alles voor je uitvaart: ‘Niet treurig, maar een uitje’

Aangeboden door Uitvaartverzorging Yvonne Jonker

Foto: Sharon Leijs

Wist jij dat je voor jouw uitvaart een touringbus kunt huren? Dat en meer ervaar je binnenkort op een heel bijzonder event bij De Drie Lelies in Puttershoek. Uitvaartverzorging Yvonne Jonker organiseert hier op 2 april de uitvaartbeurs Ik rouw van jou. “Het is geen treurig evenement, maar een uitje samen met je vrienden of familie.”

De beurs is een inspiratiedag voor iedereen die wil weten wat er mogelijk is op zijn eigen uitvaart. “Denk aan de nieuwste trends in urnen en duurzame kisten van echt hout”, vertelt Yvonne. “Milieu is voor veel mensen steeds belangrijker en dit speelt een belangrijke rol in de uitvaartbranche. Een andere nieuwe trend is een bloemenband om de kist. In plaats van bloemen los op de kist te leggen, steken de dierbaren ze in die band. Zo is de hele kist omringd met bloemen.”

Livemuziek en een uitvaartbus

Op de beurs staan vijftig exposanten. Dit zijn lokale ondernemers, zoals het crematorium, de hospice en de natuurbegraafplaats in Hoeksche Waard. Ook is er livemuziek en staat er een uitvaartbus. Yvonne: “Dit is een grote touringcar waarin de kist vervoerd wordt. De dierbaren zitten eromheen en maken een tour tijdens het afscheid. Vaak rijdt de bus langs plekken van betekenis voor de overledene. In de bus wordt muziek gedraaid of je gebruikt de microfoon om wat te vertellen tijdens de tour.”

Lees verder onder de foto >

De uitvaartbus. Foto: Yvonne Jonker

Uitvaartbeurs Ik rouw van jou

Yvonne organiseert de beurs om Hoeksche Waarders te inspireren. “Bovendien is de beurs niet alleen voor jezelf, maar juist om met je dierbaren te beleven. Op de beurs hangt een positieve sfeer, je komt niet in een droevige setting. We vieren hier het leven en maken er een leuke dag van voor jou en je familie of vrienden. Het is een gezellig uitje, net als op de huishoudbeurs”, zegt Yvonne.

Op 2 april bij De Drie Lelies

De uitvaartbeurs is er maar één keer in de paar jaar. Kortom: markeer zaterdag 2 april in je agenda. Het event is van 10.00 tot 16.00 uur bij cultureel centrum De Drie Lelies in Puttershoek. Maak er een uitje van met vrienden of je partner en dwaal op je gemak langs de stands.

Uitvaartverzorging Yvonne Jonker

Oostdijk 24, 3261 KH Oud-Beijerland

Nu geopend

Meer informatie

Uitvaartverzorging Yvonne Jonker

Oostdijk 24, 3261 KH Oud-Beijerland

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Doen

Ga naar “Horecaondernemers van de Hoeksche Waard opgelet: win tot wel 100.000 euro voor jouw zaak”

Horecaondernemers van de Hoeksche Waard opgelet: win tot wel 100.000 euro voor jouw zaak

Aangeboden door Lipton

Ga naar “Voor de boekenwurm! 6 x boekenwinkels in de Hoeksche Waard”

Voor de boekenwurm! 6 x boekenwinkels in de Hoeksche Waard

Ga naar “9 leuke plekken om te skeeleren in de Hoeksche Waard”

9 leuke plekken om te skeeleren in de Hoeksche Waard

In onze gids