Weekend! Deze 6 leuke dingen kun je allemaal gaan doen in de Hoeksche Waard

Jaaa, vrijdag! Dat betekent dat het tijd is om eropuit te gaan. Leuke dingen doen met vrienden en familie. Wordt het een avondje borrelen, gezellig winkelen of een mooie wandeling maken? Wij hebben de leukste tips voor je! 

Open Huizen dag

huis kopen woningmarkt straat verhuizen

Altijd fijn: binnengluren bij huizen. Is dat ook jouw favoriete bezigheid? Hou dan zaterdag 30 maart van 11.00 tot 15.00 uur vrij in je agenda. Dan is het namelijk Open Huizen Dag en kan je bij heel veel bijzondere huizen een kijkje nemen.

Voorjaarsmarkt

Foto: Strien graag gezien

In Strijen is het deze zaterdag weer heel gezellig: de jaarlijkse Voorjaarsmarkt is dan namelijk weer. In de winkelstraten vind je leuke kraampjes, er is lekker eten, live muziek en kinderen kunnen zich vermaken met kermisattracties.

De markt duurt van 9.00 tot 17.00 uur.

Beatles Revival Night

beatles revival
The Beatles Revival spelen in Oud-Beijerland

Hartstikke uitverkocht, maar misschien loopt er nog ergens een familielid of bekende rond met een kaartje over. De Praagse band The Beatles Revival speelde al een paar keer de Eendrachtshoeve plat, en gaat dat zaterdagavond voor het eerst bij SHO in Oud-Beijerland doen. Mocht je nog twijfelen: deze band is een topper. Ze speelden onder meer op de bruiloft van Ruud van Nistelrooy én op het verjaardagsfeest van Queen Elizabeth. Veel plezier als je er bij bent!

Crescendo in Concert

Foto: DWimages.nl

Zaterdag vindt het inmiddels legendarische Crescendo in Concert plaats in de sporthal van Numansdorp. Dit jaar is dat specialer dan ooit, want het is de jubileumeditie van deze concertreeks én het 120-jarig bestaan van de vereniging. ‘Vrienden van Crescendo’ zal een feest gaan worden met een breed scala aan artiesten die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd, zoals Jaap Reesema en Adlicious.

Kaarten kun je hier bestellen.

Bij Beijers Bengels

De kindereditie van Bij Beijers Binnen! Op dit huiskamerfestival voor kinderen zijn er zondag heel veel verschillende activiteiten te doen. Zo is er een fotoworkshop, kun je luisteren naar een spannend verhaal, buikdansen, droedelen, cajón spelen, letters creëren en er is een workshop theatersport.

Kortom: een interactieve middag voor het hele gezin, met keuzes uit uiteenlopende workshops en activiteiten. Het festival begint zondag om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Het is in de Bibliotheek in de Lindenhoeve in Oud-Beijerland. De activiteiten zijn gericht op kinderen die op de basisschool in de groepen 3 t/m 8 zitten.

Hier vind je meer informatie.

Buiten spelen op Tiengemeten

pannenkoeken restaurant helene tiengemeten
Foto: Herberg Tiengemeten

De zon schijnt en dat blijft ‘ie zo’n beetje heel het weekend doen. Ideaal weer om er lekker op uit te trekken! Vanaf dit weekend zijn de faciliteiten op Tiengemeten weer open. Let’s go!

  • Ha, leuk! Het seizoen op Tiengemeten is weer begonnen en dit is er te doen

    Tiengemeten komt uit haar winterslaap: vanaf aankomend weekend zijn de faciliteiten op het eiland weer open. Het infopunt en bezoekerscentrum...

Meer in deze categorie

Doen

Ga naar “Horecaondernemers van de Hoeksche Waard opgelet: win tot wel 100.000 euro voor jouw zaak”

Horecaondernemers van de Hoeksche Waard opgelet: win tot wel 100.000 euro voor jouw zaak

Aangeboden door Lipton

Ga naar “Voor de boekenwurm! 6 x boekenwinkels in de Hoeksche Waard”

Voor de boekenwurm! 6 x boekenwinkels in de Hoeksche Waard

Ga naar “9 leuke plekken om te skeeleren in de Hoeksche Waard”

9 leuke plekken om te skeeleren in de Hoeksche Waard

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

  • Geldig t/m 31 december 2022