Weeekend! Deze 5 leuke dingen kun je allemaal gaan doen

Door Rosanne Buitendijk 12 april 2019

Ha fijn: er staan weer twee vrije dagen voor de deur waarop je iets leuks kunt gaan doen. Maar wat…? We helpen je op weg en hebben 6 opvallende dingen die dit weekend te doen zijn in de Hoeksche Waard voor je op een rij gezet.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Paaseieren zoeken bij de Boezemvriend

Foto ter illustratie: ANP

Pasen is pas volgende week, maar bij kinderboerderij De Boezemvriend in Oud-Beijerland verstopt de Paashaas dit weekend al haar eieren. Tussen 12.00 en 15.00 kunnen kindjes chocolade paaseieren zoeken.  Bij vijf eitjes krijgen ze een echt ei om te beschilderen. Er wordt een vergoeding van een euro gevraagd. O enne, er zijn ook heel schattige kuikentjes geboren. Ahh!


Meer over De Boezemvriend ontdekken?

De Boezemvriend kinderboerderijen

Nu gesloten13:30 - 16:30

Boezemsingel 5, Oud-Beijerland

Bekijk meer:kinderboerderijen

Puur Markt

Foto: James Coleman | Unsplash

Ha, leuk! De eerste Puur Markt van het jaar is morgen weer. Op het Molenplein bij de Blokker staan leuke kraampjes met natuurlijke en gezonde producten, zoals lekker desembrood, Hoeksche Waardse honing en meer. Er is muziek en er zijn leuke activiteiten voor kinderen. De markt duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Rommelmarkt Numansdorp

Rommelmarkt scouting Numansdorp Hoeksche Waard

Aan de Dorpshaven in Numansdorp wordt morgen tussen 10.00 en 15.00 uur de grote rommelmarkt van de Scouting Numansdorp gehouden. Lekker speuren tussen de boeken, spelletjes, decoratie en kleine meubeltjes die afgelopen week zijn opgehaald. Daar krijg je natuurlijk wel honger en dorst van, dus het komt goed uit dat je jezelf ook kunt trakteren op oliebollen, broodjes hamburger, koffie, thee, fris en gebak.

Feesten met Mezdi van Temptation Island

Deze gasten komen morgen Winners Café in Numansdorp op zijn kop zetten. De bekendste naam op het affiche is die van Mezdi, de jongen die je vorig jaar in Temptation Island zag.

Rommelmarkt Binnenmaas

Foto: Uit de kofferbak

Niks te doen op zondag? Neem een kijkje op het altijd gezellige Uit de Kofferbak op het Recreatieoord Binnenmaas. De markt is open van 9.00 tot 16.00 uur. Het is de eerste van het seizoen en die schijnt altijd het beste te zijn…

Lees ook:

Rommelmarkt Zuid-Beijerland Hoeksche Waard

Het rommelmarktseizoen begint weer: 6 leuke markten in de Hoeksche Waard

Alleen Koningsdag is natuurlijk niet genoeg voor rommelmarktliefhebbers. In de maand april en mei ku...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.