Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sporten vanuit huis: deze Hoeksche Waardse instructeurs bieden het aan

Door Jasper van Everdingen 17 maart 2020

In verband met de snelle verspreiding van het coronavirus moeten ook de sportscholen dicht tot zeker 6 april. Dat wil niet zeggen dat je niet kunt sporten! Sportscholen, personal trainers en andere sportievelingen in de Hoeksche Waard willen sportieve lichtpuntjes zijn door bijvoorbeeld (gratis) online workouts aan te bieden. Wij zetten deze initiatieven even op een rij, zodat je ook in de woonkamer fit kunt blijven. Want: bewegen blijft belangrijk!

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Healthclub Fitscore

Meteen toen de maatregelen bekend werden, liet Healtclub Fitscore in Strijen weten de leden diverse tools te willen aanreiken die zij kunnen gebruiken om thuis aan hun fitheid te blijven werken. Elke dag proberen zij op hun site nieuwe lessen te plaatsen, zodat iedereen thuis lekker mee kan doen. Probeer bijvoorbeeld deze gevarieerde low impact-les met Carla.

Volg Healthclub Fitscore hier op Facebook.

Sport Boutique 32

INSPIRATION WORKOUT #1.✔️Per oefening 3 minuten werken ✔️3 rondes✔️De row en buik oefening voer je per kant ook 3 minuten uit✔️Probeer je rust zo kort mogelijk te houden🔥CHEERS

Posted by Sport Boutique 32 on Tuesday, March 17, 2020

Ook Sport Boutique 32 in Strijen kondigde al snel leuke work-outs aan die de leden thuis of buiten kunnen doen om de komende tijd lekker fit te blijven. Gisteren bedachten de mannen van Sport Boutique 32 al een ‘echte calorieverbrander’: 90 minuten op hoge intensiteit de tuin harken! Een dag later volgde een work-out waarin Machiel laat zien hoe functioneel een vol krat bier is.

Volg Sport Boutique 32 hier op Facebook.

Fit Mission

Foto: Fit Mission

Fit Mission in Numansdorp kwam gisteren met een Coronaplan. ,,Om het contact onderling te minimaliseren, heeft Fit Mission het volgende opgezet. We zijn sinds zondag Coronapakketten aan het bezorgen. Hierin zitten attributen in om jou online of via FaceTime te kunnen laten trainen. Dit pakket bieden we aan voor een gereduceerd tarief van €40 per training van een uur. Een ander pakket is de ‘zes minuten work-out’ voor zeven dagen in de week. Dit bieden we online aan voor €1 per training, dus €7 per pakket.” Wie interesse heeft, kan contact opnemen met Fit Mission via [email protected] of 06-31998231.

Volg Fit Mission hier op Facebook.

711 Yoga

• 𝗙𝗲𝗲𝘁 𝘂𝗽!🦶🏻In deze tijden kan een beetje stress release geen kwaad. Sluit deze dag lekker af met deze rustgevende…

Posted by 711 Yoga on Monday, March 16, 2020

711 Yoga zegt dat yoga juist in deze tijd belangrijk is en bijdraagt aan mentale rust. ,,Daarom zullen wij de komende periode actief ondersteunen via social media, onze website en nieuwsbrieven met daarin tips en yoga-oefeningen.” Zoals hierboven de ‘gebroken kaars’.

Volg 711 Yoga hier op Facebook.

De Fitboetiek

Sinds gisteren biedt Fitboetiek in Oud-Beijerland online oefeningen voor thuis aan. Door je te abonneren op het youtubekanaal van Fitboetiek en de socials in de gaten te houden, blijf je op de hoogte van de laatste oefeningen. Zoals deze work-out voor je buikspieren.

Volg Fitboetiek hier op Facebook.

Boxing Company

Live Stream WORK-OUT!!!

Posted by Boxing Company on Monday, March 16, 2020

Nog energie over? Ook Boxing Company in Oud-Beijerland is aan de gang gegaan om je op afstand van de nodige sportprikkels te kunnen voorzien. En dit is hun eerste live work-out.

Volg Boxing Company hier op Facebook.

Easy Active

Huiskamer workout!

De huiskamer workout! 💪 gebruik spullen die je in huis hebt. Doe dit 3 rondjes. Elke oefeningen 30 seconden.- Squat- Push up- Sit up- Hip bridge- PlankDaarna nog even rekken en strekken.Succes!

Posted by EasyActive Oud-Beijerland on Tuesday, March 17, 2020

EasyActive uit Oud-Beijerland doet mee aan het in beweging houden en motiveren van de Hoeksche Waarders. ,,De komende weken ontvangen onze leden online tips, trainingsmogelijkheden en online lessen”, lieten de mensen van EasyActive weten. En dit is de huiskamer work-out.

Volg EasyActive hier op Facebook.

F-S Fitness

De eerste F-S online workout is een feit!In deze post hebben we tien segmenten waarin we een ‘full body’ workout laten zien met je lichaamsgewicht.De eerste film is wat uitleg over trainingsopbouw in het algemeen en wat hierbij belangrijk is.Het tweede filmpje is de warming up.Hierna komen zes filmpjes over de verschillende oefeningen, waar je op moet focussen en hoe je de zwaarte aan kan passen naar jouw niveau.Vervolgens wat uitleg over hoe je dan daadwerkelijk een workout opbouwt met deze oefeningen.Tot slot hebben we nog een ademhalingsoefening om je weer tot rust te krijgen.Deel je uitvoering van je workout en tag ons!Succes met de workout en pak je prikkel!

Posted by F-S Fitness on Tuesday, March 17, 2020

Het ‘s-Gravendeelse F-S Fitness laat je ook niet in de steek. In deze post laten ze je tien segmenten van een full body work-out zien met je lichaamsgewicht.

Volg F-S Fitness hier op Facebook.

Ook leuk om te lezen:

Oproep: laat zien hoe jij thuiswerkt in de Hoeksche Waard

Het zijn maar gekke tijden zo, vind je niet? Premier Rutte riep ons op om tot en met 6 april thuis t...

De huizenmarkt gaat nog gewoon door: deze nieuwe huizen kun je nu bezichtigen

Leuk huis gezien?  Je hoeft niet te wachten tot na 6 april voor je het huis kunt bekijken: makelaars...

Heel Hoeksche Waard klapt voor hardwerkende Nederlanders: deel je applausfilmpje met indebuurt

Wat een mooi initiatief: vandaag op dinsdag 17 maart applaudisseren Hoeksche Waarders voor alle mens...

Daar is-ie dan eindelijk! Lentezon komt tevoorschijn en zo warm wordt het

Even wat anders dan coronanieuws: het is je vást niet ontgaan, maar het wordt deze week eindelijk we...

Talentje hoor! Pascal (17) uit Puttershoek wint fotowedstrijd Zilveren Camera: ‘Getuigt van lef’

In Museum Hilversum zijn afgelopen weekend de winnaars van de Zilveren Camera Junior 2020 bekendgema...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.