Romantisch hoor: deze zaken pakken uit met Valentijnsdag

Door Rosanne Buitendijk 5 februari 2019

Valentijnsdag commerciële onzin? Daar is wat voor te zeggen, maar we blijken er in de Hoeksche Waard toch best dol op te zijn. Tenminste, zolang er niet een te gek prijskaartje aan hangt. We zetten wat leuke mogelijkheden voor een valentijnsdagverrassing voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Samen delen

restaurant de drie linden

De Drie Linden heeft al een paar jaar een Valentijnsmenu op 14 februari en de zaak zit steevast vol. Zie je, we zijn best een romantisch volk. Ook dit jaar kun je weer aanschuiven voor een lekker diner (prijs: €33,50 per persoon). Je begint met een proeverij van voorgerechten om te delen, krijgt daarna een Cote a L’os en het dessert mag je weer delen: een tiramisu van framboos. Olala. En Door Visser komt zingen. Dat wordt een bijzondere avond!


Meer over Gasterij de Drie Linden ontdekken?

Gasterij de Drie Linden eetcafés

Vandaag gesloten

Zuidzijdsedijk 29, Nieuw-Beijerland

Bekijk meer:eetcafés

Romantische high tea

Foto: De Elzentuin

De locatie is al heel romantisch: bij Gasterij de Elzentuin kun je terecht voor een Valentijns High Tea Party. Je kunt kiezen voor verschillende high tea’s: mét een glaasje Cava erbij, met een extra soepje of gewoon alleen thee met onder meer brownies, scones, muffins en sandwiches. Geef je aan dat het voor Valentijnsdag is, dan wordt het allemaal nog net wat meer romantisch opgeleukt.


Meer over De Elzentuin ontdekken?

De Elzentuin biologische restaurants

Vandaag gesloten

Ruisscheweg 1, Oud-Beijerland

Bekijk meer:biologische restaurants

Vijfgangen diner

kookhuys-restaurant-menu-oud-beijerland

Heb je zin om groots uit te pakken? Bij restaurant ’t Kookhuys geniet je de 14e van een culinair vijfgangen Valentijnsdiner met speciale cocktail. Wat er op het menu staat is een verrassing, maar dat je goed verzorgd en compleet verwend naar huis gaat, is wel zeker. Het Valentijns verrassingsmenu kost €42,50 per persoon. Wel even reserveren!


Meer over ’t Kookhuys ontdekken?

’t Kookhuys restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Havendam 11, Oud-Beijerland

Bekijk meer:restaurants en horeca

Pure Lust

Lust numansdorp restaurant 2

Is het lus of liefde? Wat dan ook, bij restaurant Lust Wijn & Spijs zit je op Valentijnsdag goed. Hier geen speciaal menu, dus je mag gewoon van de kaart kiezen wat je lekker vindt. Om de liefde te vieren begin je de avond wel met een feestelijk glaasje bubbels.


Meer over Lust Wijn & Spijs ontdekken?

Lust Wijn & Spijs restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Voorstraat 15, Numansdorp

Bekijk meer:restaurants en horeca

Diner bij kaarslicht

Foto: Rawpixel

Bij De Koninghoeve mag je kiezen: ga je voor het verrassings-Valentijnsmenu, of kies je zelf van de kaart? In elk geval kun je een romantisch diner bij kaarslicht. Als je daar geen punten mee scoort…


Meer over De Koningshoeve ontdekken?

De Koningshoeve restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Botweg 1b, Klaaswaal

Bekijk meer:restaurants en horeca

Honing proeverij

honing
Foto: Danika Perkinson – Unsplash

In de categorie zoet, zoeter, zoetst: je kunt de liefde van je leven ook altijd nog meenemen naar honingproeverij Sweet Honey. In het dijkwinkeltje van Imkerij TotalisNaturales (Oudendijk 47, Strijen) is op zaterdag 9 februari tussen 10 en 16 uur een proeverij waar je allerlei verschillende soorten honing kunt proeven. De ene honingsoort is de andere namelijk niet!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.