Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lezen voor een habbekrats: Bibliotheek komt met speciale abonnementsvorm

Aangeboden door Bibliotheek Hoeksche Waard 20 december 2019

Dat je tot en met je 17e recht hebt op een gratis bibliotheekabonnement, wist je waarschijnlijk al. Bibliotheek Hoeksche Waard heeft nu ook een variant voor jongvolwassenen in het leven geroepen. Iedereen van 18 tot en met 21 jaar kan nu het nieuwe Jongvolwassenen abonnement afsluiten. Kosten: slechts 12 euro voor een heel jaar.

Het is en blijft een prachtige service: het gratis lidmaatschap van de Bibliotheek, voor iedere Hoeksche Waarder tot 18 jaar. “Daar verandert in het nieuwe jaar niets aan”, vertelt Merel van Daal van Bibliotheek Hoeksche Waard. “Wel merken we dat veel mensen nadat ze 18 zijn geworden hun abonnement opzeggen. Dat is jammer. Daarom hebben we besloten om met een voordelige tussenvorm te komen.”

Bibliotheek Hoeksche Waard - jongvolwassenen abonnement - man
Beeld: Malte Lu (Pexels)

Extra goedkoop

Daarom komt de Bibliotheek nu met een variant voor iedereen in de leeftijd van 18 tot en met 21 jaar. Het BASIS abonnement is met 49 euro per jaar al niet prijzig te noemen, maar deze variant kost nog maar een fractie daarvan: 12 euro per jaar. Of 1,50 euro per maand als je kiest voor gespreid betalen. “Daarmee willen we het voor deze specifieke leeftijdsgroep extra aantrekkelijk maken om lid te blijven. Het is ook bedoeld als overbrugging naar het reguliere abonnement”, legt Merel uit.

Veel extra’s

Zeg nu zelf: voor 12 euro per jaar (!) is het toch heel verleidelijk om lid te blijven? Zeker als we je ook nog vertellen dat dit abonnement de meeste voordelen van het BASIS abonnement heeft (of, voor de grote lezers onder ons, het PLUS abonnement). Zo mag je naast boeken ook tijdschriften lenen. Bovendien profiteer je van korting op activiteiten, lezingen en workshops.

Een volledig overzicht van het abonnement voor jongvolwassenen en de overige abonnementen in 2020 vind je hier. We zien je graag in de bibliotheek!


Meer over Bibliotheek Hoeksche Waard ontdekken?

Bibliotheek Hoeksche Waard bibliotheken

Bekijk meer:bibliotheken

adv.