Leuk! Tim Knol komt optreden op Tiengemeten (en deze artiesten ook!)

Door Rosanne Buitendijk 7 februari 2019

Tim Knol treedt komende zomer op bij de vijfde editie van festival Terug naar Tiengemeten. Daar hebben we dus nu al zin in! Het festival is op 24 en 25 augustus. Kaartjes zijn nu al te krijgen. 

Behalve Tim Knol kun je ook kijken naar onder meer zanger Rick de Leeuw, Amerikaanse soulzanger Malford Milligan, de Schotse band Trongate Rum Riots, de Hoeksche Waarders van MotWat en Merol, bekend van ‘Lekker met de meiden, mei-mei-mei-meiden’, dat liedje dat maar niet uit je hoofd gaat. Ons oordeel: een hartstikke leuke, feestelijke line-up.

Gemoedelijk festival

Terug naar Tiengemeten is een ontspannen, gemoedelijk festival waar je ook prima met kinderen naar toe kunt. Per dag kunnen er maximaal 499 bezoekers bij zijn. Er is bovendien goed sanitair, een als het moet grotendeels overdekt festivalterrein, je kunt zitten als je dat wilt en er is een gevarieerd aanbod eten en drinken.

Tickets

Je kunt dagkaarten en weekendkaarten kopen voor het tweedaagse festival. Ook zijn er nu nog tickets inclusief slaapplaats op de camping óf in de Herberg Tiengemeten. Tot 1 mei profiteer je nog van vroege vogel korting. Check de website van Terug naar Tiengemeten voor alle mogelijkheden.

Vorig jaar was het een regenachtig festival, dus dit jaar wordt het vast beter. Toch?

Met deze filmpjes kom je alvast in de stemming:

Lees ook:

Status Quo

De Golden Earring niet, maar deze rockband komt in 2019 wél naar Strijen

De Britse rockband Status Quo staat in juni 2019 op Strijen Rocks. De band, bekend van bijvoorbeeld ...
festival sunglow dansen uitgaan feest

Voor de echte fans: je kunt nu al je ticket voor Sunglow Festival kopen

Ook dit jaar kun je weer los gaan op het Sunglow Festival po het Recreatieoord Binnenmaas. Het festi...

Meer over

Doen

adv.