Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handige tips: zo word je een echte boswachter met PLUS’ buitenkaartjes (+ gratis verzamelgids!)

Aangeboden door PLUS Supermarkten Hoeksche Waard 10 september 2020

Sparen, wie houdt er niet van? PLUS Supermarkten heeft weer een leuke nieuwe spaaractie en ook in de Hoeksche Waard kun je lekker meedoen. Van 7 september tot en met zaterdag 17 oktober spaar je buitenkaartjes vol interessante weetjes en doe-tips van bekende boswachter Arjan Postma. Wij delen nog wat handige tips met je hoe je met deze kaartjes aan de slag kan om een echte boswachter te worden.

In heel de Hoeksche Waard kun je terecht voor de buitenplaatjes: bij PLUS Blaak, PLUS Schalkoord, PLUS Danny van Biene en PLUS Hans Boogearts.

Arjan Postma: “Ik vind het erg belangrijk dat mensen erop uit gaan en de natuur beter leren kennen”

Arjan Postma is boswachter, televisiepersoonlijkheid (bekend van ‘Het zijn net mensen’, ‘De natuur draait door’ en RTL Late Night) en schrijver van natuurboeken. Arjan vindt het erg belangrijk dat mensen erop uit gaan en de natuur beter leren kennen. Hij geeft regelmatig lezingen en excursies, en weet met zijn levendige manier van vertellen de natuur dichterbij te brengen.

Bijzondere buitenkaartjes

Bij PLUS ontvang je nu een gratis duopack kaartjes bij elke €10,- aan boodschappen. Nog sneller sparen? Er zijn ook spaarversnellers bij geselecteerde actieproducten in de PLUS folder. Elk duopack bevat twee buitenkaartjes én twee bijbehorende stickervellen. Je kunt in totaal wel honderdvijftig buitenkaartjes sparen, onderverdeeld in de thema’s ‘in de buurt’, ‘aan de kust’, ‘in de polder’, ‘in het bos’ en ‘in de sloot’. Op de buitenkaartjes staan gave weetjes over dieren en planten van boswachter Arjan Postma. Er zijn ook kaartjes met activiteiten waarmee kinderen zelf op avontuur kunnen gaan en sommige buitenkaartjes hebben zelfs een special effect zoals glitters, glow in the dark of een geur als je erover wrijft!

De Buitenkaartjes van PLUS

Verzamelen als een echte buitenbaas

Met de PLUS Buiten app scan je alle buitenkaartjes en leer je nóg meer supergave weetjes, komen dieren op een verrassende manier tot leven én leer je meer over de natuur in Nederland door mooie holografische video’s. Heb jij straks alle buitenkaartjes in jouw digitale verzameling staan? Ook kun je ze verzamelen in een handige veldgids, maar dan moet je wel snel zijn! Met een handige haak kun je hem zo aan je aan broekriem vastmaken, zodat je hem niet kwijtraakt als je op avontuur gaat. De veldgids krijg je alleen gratis op vrijdag 11 én zaterdag 12 september bij besteding vanaf 25 euro aan boodschappen.

Activiteiten in de natuur

Ook Staatsbosbeheer vindt het net als PLUS en Arjan Postma belangrijk dat kinderen lekker naar buiten gaan en organiseert daarom diverse activiteiten voor het hele gezin. Hier vind je vast wat leuke tips. Wat dacht je bijvoorbeeld van speuren naar wilde dieren of het bos in met volle maan? Speciaal aan vaste abonnees van de nieuwsbrief van PLUS biedt Staatsbosbeheer 15% korting op geselecteerde activiteiten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door PLUS Supermarkten Hoeksche Waard. Meer over PLUS Supermarkten Hoeksche Waard ontdekken?

PLUS Supermarkten Hoeksche Waard boodschappen

, Hoeksche Waard

Bekijk meer:boodschappen

Lees ook

7 x feitjes over de Hoeksche Waard waardoor je je ineens oud voelt

Je kent ze wel: van die momenten waarop je je ineens heel bewust bent van je leeftijd… Bijvoorbeeld ...

5x karakteristieke huizen waar je gelijk verliefd op bent

Van sommige huizen ben je al onder de indruk voor je één stap binnen hebt gezet. Naast de heel norma...

Droom zacht: vanaf volgend jaar kun je slapen in de kersenkas van Vers Hoeksche Waard

Soms komen dromen uit. Vanaf volgend seizoen kun je overnachten in de Heinenoordse kersenkas waar Es...

Wat zijn ze schattig! Deze Teddy dwergjes zoeken samen een nieuw thuis

In De Dierenstee wachten nog twee konijnen-duo’s op een nieuw thuis. Freek en Saar zijn een van hen....

adv.