Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ga toch vissen! Van hengel tot aas, hier vind je alles voor een relaxte visdag

Aangeboden door Dierenspeciaalzaak Koko 10 april 2020

Vissen: het is misschien wel dé manier om in tijden van corona te genieten van het prachtige lenteweer. Zeker in de waterrijke Hoeksche Waard zijn er namelijk genoeg plekjes om op ruime afstand van anderen te kunnen blijven en helemaal tot rust te komen. Op zoek naar advies, tips en mooie aanbiedingen op het gebied van hengelsport? Bij Dierenspeciaalzaak Koko vis je niet achter het net.

Heerlijk hè, die lentezon! Wat zal het langs de waterkant goed toeven zijn… Want of je nu voor het eerst een poging waagt om iets aan de haak te slaan, er misschien een gezellig uitje van maakt met je (klein)kind of een gevorderde visser bent: genieten is het altijd. Bij Dierenspeciaalzaak Koko kun je namelijk terecht voor alles wat met hengelsport te maken heeft.

Dierenspeciaalzaak Koko - Hengelsport (2)
Van hengels en netten tot piepers en blinkers: Koko heeft alles op het gebied van hengelsport! (Beeld: Dierenspeciaalzaak Koko)

40 jaar hengelsport

Wist je dat Koko al ruim veertig jaar een hengelsportafdeling heeft? Stel: je bent een gevorderd visser en slaat graag roofvissen, karpers, en witvis aan de haak. Dan heeft Koko voor jou het juiste materiaal in het assortiment. Maar ook starterssetjes voor bijvoorbeeld kinderen liggen in de winkel. Hengels, netten, molens, piepers, levend aas, blinkers en verschillende voersoorten… En hebben ze iets niet op voorraad? Dan bestellen ze het voor je. Veel visplezier!

Tip: check goed de regels rondom vissen voordat je erop uit gaat. Bijvoorbeeld via de website van Hengelsportvereniging Hoeksche Waard.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dierenspeciaalzaak Koko. Meer over Dierenspeciaalzaak Koko ontdekken?

Dierenspeciaalzaak Koko dierenverzorging

Gesloten09:00 - 17:30

Randweg 19, Oud-Beijerland

Bekijk meer:dierenverzorging

adv.