Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3x leuke dingen voor een zondagmiddag in in de Hoeksche Waard

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in de Hoeksche Waard. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes. Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Op ontdekkingstocht

Wij liepen zelf al ongeveer 83 keer over dit tegeltje op de Oost-Voorstraat in Oud-Beijerland heen en schonken er nooit aandacht aan. Tot een collega zei: ‘hee wat interessant, dit was ooit een vleeschhouwerij’. Zo zijn er nog veel meer leuke feitjes te ontdekken als je rondwandelt in Oud-Beijerland. Deze tegeltjes zijn onderdeel van de Cultuurroute.

Borrelen bij De Oude Tol

©Yourlittleblackbook.me

Voor je neerploft bij Paviljoen De Oude Tol in Oud-Beijerland, kun je nog mooi een stuk wandelen over het pad langs de Oude Tol. Dan is de beloning des te groter wanneer je lekkere borrelhapjes en een drankje voor je neus hebt staan! Ga deze maand voor dry en bestel een FINLEY. De Oude Tol heeft Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale op de menukaart staan.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Op ‘safari’ in de Hoeksche Waard

In de Hoeksche Waardse natuurgebieden kun je zomaar groot wild tegenkomen. De Schotse Hooglanders zijn heel makkelijk van je lijstje te vinken, bijvoorbeeld bij Strijensas. Hier kun je soms ook reeën zien. Op Tiengemeten kun je -met heel veel geluk- de zeearend spotten. In december werd ‘ie hier nog gezien. Lekker erop uit dus!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.