Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in de Hoeksche Waard

Aangeboden door FÏNLEY 28 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een bijzondere expositie, wandelen in de natuur en daarna borrelen met familie of vrienden. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in de Hoeksche Waard. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Overvaren naar Tiengemeten

tiengemeten schemering
Foto: Natuurmonumenten

De musea op Tiengemeten zijn dicht, maar even lekker de benen strekken in de natuur kan hier natuurlijk altijd. Het overvaren met de veerboot is al een feestje op zich. Check wel even de ponttijden. Het voordeel van een bezoek op zondag in december: het is lekker rustig op Tiengemeten!

Borrelen bij de Eendrachtshoeve

©Yourlittleblackbook.me

Neem je vrienden mee en ga lekker aan de zondagmiddagborrel! Dat kan bijvoorbeeld vanaf 16.00 uur bij de Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland. De inrichting is lekker knus en warm én er is genoeg plek voor jou en je vrienden. Ook leuk: de Eendrachtshoeve schenkt FÏNLEY. Je kunt kiezen voor Ginger Ale, Bitter Lemon en Tonic. Lekker!

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Escape Room

escape room
Foto: Escape Room de Kluis

Zin in een middagje spanning en ontlading? Trommel je vrienden op en probeer te ontsnappen uit Escape Room de Kluis in Oud-Beijerland. Er zijn twee kamers waar je uit kunt kiezen: de kluis of de directiekamer. Leuk uitje voor de zondagmiddag!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.