Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in de Hoeksche Waard

Aangeboden door FÏNLEY 15 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een bijzondere expositie, wandelen in de natuur en daarna borrelen met familie of vrienden. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in de Hoeksche Waard. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Frisse neus halen

klein profijt paarden
Klein Profijt bij Oud-Beijerland. Foto: Heleen Schrijvershof

De Hoeksche Waard barst van de mooie plekjes waar je goed kunt wandelen. We tippen bijvoorbeeld de Oeverlanden bij Strijensas waar je zomaar Schotse Hooglanders kunt tegenkomen, Klein Profijt bij Oud-Beijerland of de net geopende Korendijkse Slikken. Heerlijk, lekker de natuur in!

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Borrelen bij Diggels

©Yourlittleblackbook.me

Neem je vrienden mee en ga lekker aan de zondagmiddagborrel in een van de beroemdste panden van Oud-Beijerland: Diggels in het Oude Postkantoor. Tip: Diggels schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen drankje met een subtiel bittertje. Op de kaart staat Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Museum Hoeksche Waard

Het Hof van Assendelft in Heinenoord. Foto: Museum Hoeksche Waard

Ben je al eens in het Museum Hoeksche Waard in Heinenoord geweest? Het museum is op zondag vanaf 13.00 uur open. Wandel door de oude Rijksmonumenten en bekijk de uitgebreide collecties aan Hoeksche Waardse herinneringen. Als Hoeksche Waarder moet je dit echt wel eens gedaan hebben!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.