Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze dingen kun je dit weekend doen [24-26 januari]

Door Rosanne Buitendijk 24 januari 2020

Ha fijn, het is weer bijna weekend! We verzamelden de leukste en meest bijzondere dingen die je dit weekend in de Hoeksche Waard kunt doen.

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Huiskamerconcert

Op zaterdagavond kun je kijken naar de mannen van Mot Wat in de huiskamer van De Open Hof in Oud-Beijerland. Misschien niet de eerste plek waar je zo’n optreden verwacht, maar voel je vrij om binnen te lopen voor een portie blues op de zaterdagavond.

Wanneer? zaterdag 25 januari van 20.00 tot 22.00 uur
Waar? Willem van Vlietstraat 2a, Oud-Beijerland
Toegang? Gratis!

Joris Linssen en Caramba op Tiengemeten

Hee, is dat nou Joris Linssen op de boot naar Tiengemeten? Ja hoor, dit weekend kan dat zomaar zou zijn. De tv-presentator en zanger treedt met zijn boezemvrienden op in de Herberg Tiengemeten.

De voorstelling Raak is heel erg uitverkocht, maar je kunt altijd hopen op een last-minute kaartje van iemand die tóch niet kan.

Wanneer? Zondag 26 januari vanaf 15.00 uur
Waar? Herberg Tiengemeten

Holocaust Monument

In Oud-Beijerland kun je een bezoekje brengen aan het indrukwekkende lichtmonument Levenslicht, ter gedachtenis aan de slachtoffers van de Holocaust. Dit jaar is het namelijk 75 jaar geleden dat concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz werd bevrijd.

Het Holocaustmonument is op op 26, 27 en 28 januari van 16.30 tot 20.00 uur bij het Joods Monument aan de haven te zien, waar vrijwilligers van de Historische Vereniging Oud-Beijerland aanwezig zijn.

Lees ook:

Dit Holocaustmonument is vanaf vandaag in de Hoeksche Waard te zien

Het tijdelijke Holocaustmonument 'Levenslicht' is komende dagen in de Hoeksche Waard te zien. Zo wor...
Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.