Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Golden Earring niet, maar deze rockband komt in 2019 wél naar Strijen

Door Rosanne Buitendijk 19 december 2018

De Britse rockband Status Quo staat in juni 2019 op Strijen Rocks. De band, bekend van bijvoorbeeld Whatever You Want, bestaat al ruim 50 jaar en verkocht miljoenen albums. Vorig jaar stond de Golden Earring nog op het podium in Strijen, maar de Haagse mannen doen in 2019 alleen maar grote shows. 

Een stel oude rockers en gierende gitaren: het concept van Strijen Rocks blijft hetzelfde. Het evenement is op vrijdag 14 juni en het is de openingsdag van het driedaagse evenement Outdoor Zuid-Holland. Vanaf zaterdag 22 december gaan de kaarten voor Strijen Rocks via deze site in de verkoop.

The Sweet

De komend editie is Status Quo trouwens niet de enige band die je kunt zien: ook The Sweet komt naar Strijen. Deze Britse ‘glam rock band’ beleefde haar hoogtijdagen in de jaren ’70 en had hits als Ballroom Blitz.

Voorproefje

Alvast een voorproefje: dit was Status Quo tien jaar geleden op het Britse muziekfestival Glastonbury. In Strijen is niet de complete, originele formatie te zien. Bandlid Rick Parfitt overleed twee jaar geleden op kerstavond.

 

Meer over

Doen Nieuws

adv.