Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Awesome, er komt een Hoeksche Waards 30 Seconds kampioenschap en jij kunt meedoen

Door Rosanne Buitendijk 20 maart 2019

Er zijn weinig mensen die níet bloedfanatiek worden van een spelletje 30 Seconds. Maak jij iedereen in tijdens een potje begrippen raden? Dan moet je op donderdag 18 april naar de Heeren van Beijerland, want daar wordt een heus 30 Seconds kampioenschap gehouden.

30…wat?!

Mocht je geen idee hebben waar we het over hebben, 30 Seconds is een razendpopulair bordspel waar zelfs de hardcore spelletjeshater van gaat glimmen. Het idee achter het spel is ontzettend simpel: je speelt in teams en binnen 30 seconden moet je – zoveel mogelijk maar het liefst vijf – begrippen uitleggen aan je teamgenoot, die op zijn beurt de begrippen moet raden. Als je het wel eens gespeeld hebt, weet je hoe ontzettend fanatiek een gemiddelde deelnemer wordt van een potje 30 Seconds. Dat belooft wat!

Meedoen?

Er is plaats voor teams van 2 tot 4 personen personen. Het winnende team krijgt natuurlijk een mooie prijs (en eeuwige roem). De avond begint om 19.30 en duurt tot 23.00 uur. Inschrijfgeld is vijf euro. Meer info en je team aanmelden? Dat kan hier.


Meer over Heeren van Beijerland ontdekken?

Heeren van Beijerland restaurants en horeca

Geopend09:30 - 00:00

Marktplein 2, Oud-Beijerland

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Doen

adv.