Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3x te doen dit novemberweekend in de Hoeksche Waard

Door Rosanne Buitendijk 1 november 2019

Wat ga jij doen dit koude novemberweekend? De uitjesagenda in de Hoeksche Waard wordt langzaam leger, maar we hebben toch drie tips die we je niet willen onthouden. Fijn weekend!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Rommelmarkt

Rommelmarkt de Schenkel 's Gravendeel Hoeksche Waard

Houd je wel van een rommelmarkt op zijn tijd? Deze zaterdag is de jaarlijks rommelmarkt van Scouting Driestromengroep in Numansdorp. Daar hebben we goede verhalen over gehoord! Je vindt er diverse tweedehands spullen en tussen 11.00 en 14.00 uur kun je voor maar €5 je auto laten wassen.

Wanneer? Zaterdag 2 november van 10.00 tot 15.00 uur
Waar? Veerwegen 20, Numansdorp

Cadeaus shoppen in Strijen

In Strijen kun je deze zaterdag extra lang shoppen bij 10 ondernemers die meedoen aan de Cadeautjes Route. De winkels zijn tot 18.00 uur open en je vindt hier, speciaal voor de komende feestdagen, alvast een voorproefje van de allerleukste cadeautjes! Onder meer Boompjes 21, DB Mode, Antalli Mode, Bij Marie, Inmocasa en Gemivaria doen mee.

Joost Wander

In the Harbour Pub in Oud-Beijerland kun je zaterdagavond naar Joost Wander, een opkomend Nederlandstalige singer-songwriter. Hij omschrijft zijn muziek als een mix van Alain Clark, Doe Maar en Nielson. Zorg dat je om 21.00 uur binnen bent, dan mis je niks.

Lees ook:

Bierproeverijen, pubquizzen en livemuziek: deze Ierse pub bruist altijd

Dat je bij The Harbour Pub terecht kunt voor een op en top Ierse pint Guinness, wist je natuurlijk a...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.