Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verwen je viervoeter: bij deze dierenwinkel haal je zaterdag een gratis ijsje voor je hond

Aangeboden door Dierenspeciaalzaak Koko 12 augustus 2020

Met deze warme zomerdagen kan je hond vast wel een lekkere én verkoelende traktatie gebruiken! Dat komt goed uit, want Dierenspeciaalzaak Koko in Oud-Beijerland geeft aanstaande zaterdag (15 augustus) gratis hondenijsjes weg. Ook kan er een leuke zomerfoto worden gemaakt van je hond en kun je advies krijgen over de beste voeding voor jouw viervoeter.

Je zal maar een hond zijn terwijl het meer dan dertig graden is. Niet kunnen zweten en je warmte alleen kwijt kunnen via de kussentjes onder je poten en door te hijgen. Hoe lekker is een verkoelend hondenijsje dan?

Summer Tour

Op zaterdag 15 augustus kun je deze gratis halen bij Dierenspeciaalzaak Koko. Dan organiseert de dierenwinkel in Oud-Beijerland namelijk van 10.00 tot 17.00 uur een honden-verwendag: de Summer Tour. Dit gebeurt in samenwerking met Edgard & Cooper, dat onder andere voer en traktaties voor huisdieren maakt. Tijdens de dag worden er gratis ijsjes voor honden uitgedeeld en kun je advies krijgen over welke voeding het best geschikt is voor jouw hond. Maar er is meer!

Tekst gaat door onder de foto

Dierenspeciaalzaak Koko - Summer Tour hond krijgt ijsje
Beeld: © Edgard & Cooper

Foto-winactie

Je kunt je hond op de foto laten zetten in een vrolijk zomerdecor. Wil je je graag samen met je hond laten vereeuwigen? Ook geen probleem. De foto’s worden naar je toe gemaild. Als je die vervolgens op sociale media zet en Dierenspeciaalzaak Koko en Edgard & Cooper tagt in het bericht, maak je kans op een leuk traktatiepakket voor je hond.

Recept

Kun je er zaterdag niet zijn, of zijn de ijsjes op? Geen nood: ze zijn eenvoudig zelf te maken. Het recept van de hondenijsjes wordt door Dierenspeciaalzaak Koko ter plekke uitgedeeld en zal ook worden gedeeld op Facebook. Het voer en de kauwstaven waarmee de ijsjes gemaakt worden, zijn gewoon te koop bij dezelfde dierenwinkel (op 15 augustus met korting).

Veilig

Het evenement vindt buiten plaats, zodat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden. Uiteraard wordt hier ook op gelet bij het uitdelen van de ijsjes en het maken van de foto’s. Dankzij verschillende tenten hoef je niet in de brandende zon (of eventueel een regenbui) te staan.

Voertips


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dierenspeciaalzaak Koko. Meer over Dierenspeciaalzaak Koko ontdekken?

Dierenspeciaalzaak Koko dierenverzorging

Geopend09:00 - 17:30

Randweg 19, Oud-Beijerland

Bekijk meer:dierenverzorging

Lees ook:

Hond met zonnebril (Mel Elias, Unsplash)

Peentjes zweten! Maar niet alle dieren kunnen dat: zo help je je huisdier bij hitte

Voor ons mensen zijn er veel manieren om af te koelen als het warm is. De schaduw of het water opzoe...

adv.