Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Meri is nogal aanwezig en wacht daarom al heel lang op een nieuw thuis

Door De Dierenstee 28 oktober 2020

Eind juni kwam de vier jaar oude kruising Meri in De Dierenstee terecht. Zij wacht dus inmiddels al bijna vier maanden op een nieuwe baas. Meri is een vrolijke en enthousiaste dame, maar daarnaast is ze ook een vrij pittige hond, die de afgelopen jaren een enorme beschermingsdrang heeft ontwikkeld. Voor haar wordt een baas gezocht die een heel duidelijke leider voor haar is.

In het beschermen van haar baas gaat Meri vaak (te) ver, dan durft ze namelijk in voeten en kuiten te bijten. De toekomstige baas van Meri moet haar dus leren dat ze in huis op haar plaats moet blijven en daarnaast moet niet beschermend, en dus wenselijk, gedrag worden beloond. Vanwege dit gedrag en haar pittige karakter is een ervaren en consequente baas een vereiste voor Meri. Ze heeft iemand nodig die haar corrigeert en begrijpt dat ze uitgedaagd moet worden.

Aanwezig

Het beoefenen van bijvoorbeeld een hondensport met Meri wordt dan ook aangeraden. Daarin kan ze haar energie kwijt, want Meri is een vrij drukke dame. Ze is erg aanwezig, zowel in haar gedrag als vocaal: Meri kan veel en hard blaffen. Haar pittige karakter komt ook tot uiting als Meri een soortgenoot tegenkomt. Ze heeft namelijk een hekel aan andere honden. Voor Meri wordt dus een duidelijke ‘leider’ als baas gezocht. Iemand die graag actief bezig is en veel met Meri gaat ondernemen, heeft aan haar een fijn maatje.

Wil je een afspraak maken om Meri te zien? Hieronder vind je de contactgegevens van De Dierenstee.


Meer over De Dierenstee ontdekken?

De Dierenstee dierenopvang

Gesloten11:00 - 15:30

Groene Kruisweg 14a, Numansdorp

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.