Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de ideale vijver voor je tuin en terras – wel de voordelen, niet de nadelen

Aangeboden door Dierenspeciaalzaak Koko 8 juni 2019

Kijk nou: we hebben de meest ideale vijver ooit gevonden. Een waar je geen megatuin voor nodig hebt, waar kinderen niet zomaar invallen en die wel alle voordelen van een vijver heeft. Kabbelend geluidje, visjes, plantjes: ideaal!

Deze terrasvijver van 115 liter zagen we bij Dierenspeciaalzaak Koko in Oud-Beijerland. “Hij past zelfs op een balkon,” vertelt Myriam van Koko ons. Deze vijver is niet alleen lekker makkelijk, maar ook nog heel nuttig. “Je haalt echt een beetje natuur naar binnen. Het is goed voor vogels en trekt insecten aan.” Kortom: heel goed voor de biodiversiteit in je tuin.

Water testen  

In de terrasvijver kun je oeverplanten kwijt en zelfs een paar vissen laten zwemmen. Maar voor je de vissen in het water doet, is het belangrijk om het vijverwater even te laten testen. Dat kan gewoon bij Dierenspeciaalzaak Koko. Je neemt dan een flesje vijverwater mee wat een van de medewerkers van Koko met een speciale testkit kan testen. Is de kwaliteit van het water nog niet goed genoeg, dan krijg je een receptje mee naar huis om de waterkwaliteit te verbeteren. “Nee, we geven liever niet zomaar een vis mee. We geven altijd tips en advies en je kunt ook bij ons terecht voor nazorg.”

Ben jij wel toe aan zo’n rustgevende factor in je tuin? Ga ‘m snel bekijken bij Koko. We tippen ‘m bij deze alvast als ideaal vaderdagcadeau!


Meer over Dierenspeciaalzaak Koko ontdekken?

Dierenspeciaalzaak Koko dierenverzorging

Gesloten13:00 - 17:30

Randweg 19, Oud-Beijerland

Bekijk meer:dierenverzorging

adv.