Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze kittens zijn onafscheidelijk en zoeken samen een nieuw thuis

Door De Dierenstee 6 november 2019

Er wachten nog een aantal kittens en hele jonge katten in De Dierenstee op een nieuw thuis, waaronder de broers Yani en Yoshi. Zij zijn afkomstig uit een situatie waarin tientallen katten in een pand samenleefden. Aan het begin van deze zomer werden meer dan dertig katten uit dit pand in De Dierenstee ondergebracht. Van deze katten zijn Yani en Yoshi de laatsten die nog op zoek zijn naar een thuis.

Of ze echt broers van elkaar zijn, is niet zeker maar de katertjes lijken sprekend op elkaar en zijn beiden ongeveer vier maanden oud. Omdat Yani en Yoshi het heel goed met elkaar kunnen vinden, worden ze uiteraard samen geplaatst.

Aanhankelijke huisgenootjes

Beiden waren in eerste instantie vrij schuw. Gelukkig zijn ze zich steeds meer op hun gemak gaan voelen in het bijzijn van mensen. Yani en Yoshi zijn enorm nieuwsgierig en ondernemend en vinden het heel leuk om met elkaar te spelen. Ze kunnen wel wat schrikachtig zijn en soms vinden ze het nog spannend als je hen benadert. Maar met geduld en aandacht zullen de broers zeker kunnen uitgroeien tot aanhankelijke huisgenootjes.

Kinderen

Eventueel kunnen ze bij een andere kat geplaatst worden en iets oudere kinderen zijn ook geen probleem. Het is belangrijk dat hun toekomstige baas Yani en Yoshi in alle rust laat wennen aan hun nieuwe thuis en begrijpt dat ze soms nog wat angstig kunnen zijn. Vanwege hun achtergrond zullen ze namelijk meer tijd nodig hebben dan katten die na hun geboorte wél goed gesocialiseerd zijn. Wie heeft een fijn thuis voor dit leuke en speelse duo?


Meer over De Dierenstee ontdekken?

De Dierenstee dierenopvang

Geopend11:00 - 15:30

Groene Kruisweg 14a, Numansdorp

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.