Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weg met vieze, stinkende paardenspullen: deze dierenwinkel reinigt ze van top tot teen

Aangeboden door Dierenspeciaalzaak Koko 3 september 2020

Als paardenliefhebber wil je natuurlijk goed voor je paard zorgen. Daar hoort ook het regelmatig reinigen van paardendekens en andere ruiterspullen bij. Zelf wassen en stikken is vaak geen optie, dus wat dan? Nou, naar Dierenspeciaalzaak Koko in Oud-Beijerland! Daar wassen ze alle paardenspullen graag voor je.

Net als mensen kunnen paarden over hun hele lichaam zweten. Tijdens het rijden blijven nare geurtjes en haren in je dekjes achter. In de herfst en winter komt het vaker voor dat jouw paard met deken en al door de modder rolt. Een goede wasbeurt is dan wel zo fijn, maar die vieze, natte deken past bij jou thuis niet in de wasmachine. En dan zijn er ook nog allerlei andere spullen om te wassen, zoals singels, been- en transportbeschermers, dekjes en bandages.

Paard met paardendeken (Dierenspeciaalzaak Koko - Paardendekens wassen) (3)
Foto: © indebuurt

Wassen en waterafstotend maken

Het team van Koko gaat niet over één nacht ijs, bij het uitvoeren van een schoonmaakbeurt. Eerst wordt alles netjes gelabeld, zodat er geen verwisselingen kunnen ontstaan. Daarna wordt alles handmatig afgespoeld, zodat de meeste haren en vuildeeltjes al zijn verwijderd voordat het de wasmachine in gaat.

Al jouw favoriete paardenspullen worden grondig en zorgvuldig gewassen door een speciale wasmachine. Dit gebeurt op dertig graden, zodat er geen krimp plaatsvindt. De dekens drogen op speciale dekenrekken. Tot slot wordt alles met een luchtverfrisser behandeld, voordat alles netjes in plastic hoezen wordt opgeborgen. Ideaal als je bepaalde spullen – zoals een zomerdeken – weer voor langere tijd op wil bergen. Het is ook mogelijk om de spullen te impregneren, zodat ze waterafstotend zijn.

Prijslijst

De complete prijslijst voor het wassen van paardendekens en andere attributen vind je op de website van Dierenspeciaalzaak Koko. En: natuurlijk heeft Dierenspeciaalzaak Koko een breed assortiment aan ruitersportartikelen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dierenspeciaalzaak Koko. Meer over Dierenspeciaalzaak Koko ontdekken?

Dierenspeciaalzaak Koko dierenverzorging

Gesloten13:00 - 17:30

Randweg 19, Oud-Beijerland

Bekijk meer:dierenverzorging

adv.