Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bullit is terug in de Dierenstee en moet wéér op zoek naar een baasje

Door De Dierenstee 2 juli 2020

Het zit niet altijd mee. De Amerikaanse Staffordshireterriër Bullit van twee woonde al eerder in De Dierenstee en vond een nieuw thuis. Helaas is hij nu toch weer terug en kan de zoektocht naar een goed thuis weer opnieuw beginnen. 

Bullit is een hele lieve hond, maar zijn lieve karakter toont hij niet altijd bij een eerste ontmoeting. In de basis is Bullit namelijk vrij onzeker en bij onbekenden kan hij dat soms uiten door terug te deinzen en/of te blaffen. Maar heb je eenmaal zijn vertrouwen gewonnen, dan is Bullit je beste vriend en kruipt hij het liefst bij je op schoot. Bullit heeft wel een duidelijke en standvastige baas nodig. Een rustige persoon, die Bullit veel tijd en aandacht kan bieden, want Bullit is graag bij zijn baas in de buurt en zoekt ook steun bij je in spannende situaties. Ben je die persoon, dan is Bullit prima te corrigeren en luistert hij goed naar je. Ben je dat niet, dan wordt Bullit nog onzekerder dan hij in de basis al is en gaat hij je beschermen.

Rust en aandacht

Voor de juiste baas is Bullit een fijn maatje die het heerlijk vindt om actief bezig te zijn. Hij houdt van mee rennen naast de fiets, zwemmen en wandelen. Tijdens een wandeling kan Bullit wel flink aan de riem trekken, zeker als hij een andere hond tegenkomt. Bullit reageert erg fel op soortgenoten en kan daarom ook absoluut niet los lopen. Voor Bullit wordt een fijn thuis gezocht waar hij rust en aandacht krijgt.

n verband met het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om zonder afspraak bij De Dierenstee langs te komen. Het plaatsen van onze dieren gaat gewoon door. Heb je interesse in een dier, maak dan eerst een afspraak. De contactgegevens vind je hieronder. Meer over De Dierenstee ontdekken?

De Dierenstee

dierenopvang

Geopend11:00 - 15:30

Groene Kruisweg 14a, Numansdorp

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.