Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bullit (1) wacht al lang op een nieuw baasje: hij is super lief, maar zijn ras schrikt af

Door De Dierenstee 9 oktober 2019

Een van de langstzittende bewoners in De Dierenstee is de één jaar oude Bullit. Sinds medio juli wacht hij helaas al op een nieuw thuis. Bullit is dan ook al meerdere keren onder de aandacht gebracht maar waarschijnlijk schrikt het ras, Bullit is een Amerikaanse Staffordshireterriër, veel mensen af. Onterecht, want Bullit is een hele lieve hond.

Zijn lieve karakter toont hij echter niet altijd bij een eerste ontmoeting. Bullit is namelijk vrij onzeker, maar met een rustige benadering is het vertrouwen van Bullit snel te winnen, zeker als je hem iets lekkers kunt aanbieden. Wie eenmaal het vertrouwen van Bullit heeft gewonnen en een klik met hem heeft, krijgt daar een geweldig maatje voor terug. Bullit is heel aanhankelijk en kruipt het liefst bij je op schoot. Hij vindt het ook fijn om actief bezig te zijn. Mee rennen naast de fiets vindt Bullit bijvoorbeeld leuk en dat is ook een goede manier om zijn energie kwijt te kunnen.

Liever niet alleen thuis

Hij heeft wel een duidelijke en standvastige baas nodig, een echte leider. Dan is Bullit namelijk prima te corrigeren, als hij bijvoorbeeld aan de riem trekt tijdens een wandeling, en luistert hij heel goed naar de commando’s. Bullit heeft ook een rustig en ervaren persoon nodig die hem veel tijd en aandacht kan bieden. Hij is namelijk graag bij je in de buurt en vindt het vaak niet fijn om alleen thuis te blijven. Daarnaast zoekt Bullit ook steun bij zijn baas in spannende situaties. Voor deze lieve hond wordt daarom iemand gezocht die veel thuis is of Bullit zoveel mogelijk mee kan nemen. Wie geeft hem een kans?


Meer over De Dierenstee ontdekken?

De Dierenstee dierenopvang

Gesloten11:00 - 15:30

Groene Kruisweg 14a, Numansdorp

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.