Hoeksche Waard

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bejaarde Tudor zoekt een nieuw thuis voor zijn oude dag

Door De Dierenstee 13 november 2019

Tudor is met zijn acht jaar al best een oudje. Hij wacht momenteel in De Dierenstee op een nieuwe baas.  De misvatting bestaat dat oudere dieren in een opvang nauwelijks kans hebben op adoptie. Het tegendeel is gelukkig waar.

Zeker oudere katten, zelfs dieren die de vijftien jaar al gepasseerd zijn, vinden relatief snel een nieuw thuis. Voor honden is het soms lastiger om weer een nieuwe eigenaar te vinden, maar ook zij worden geplaatst. Tudor is een Mastino Napoletano van ruim acht jaar oud. Daarmee is hij met recht ‘bejaard’ te noemen, want honden van dit ras worden gemiddeld negen tot elf jaar oud. Tudor heeft dus niet veel jaren meer voor de boeg en voor hem wordt een plek gezocht waar hij zijn oude dag mag gaan doorbrengen.

Goed opgevoed

Tudor is een hele lieve en aanhankelijke knul die graag aandacht krijgt en met zijn baas knuffelt. Voor zijn leeftijd is Tudor ook nog heel energiek en speels is. Hij vindt het leuk om met voet- en tennisballen te spelen en houdt ook van een wandeling. Tudor loopt netjes mee aan de riem en weet honden die hij onderweg tegenkomt redelijk goed te negeren. Tudor is prima opgevoed, want hij beheerst de commando’s prima en kan een paar uur alleen thuis blijven.

Oude dag

Bij een eerste ontmoeting kan Tudor soms wat op zijn hoede zijn, hij is vrij beschermend naar zijn baas toe. Als je zelf onzeker bent kan Tudor ook wat feller reageren. Hij heeft daarom een duidelijke en zelfverzekerde baas nodig, bij voorkeur iemand die ervaring heeft met dit geweldige ras. Wie wil en kan lieve Tudor een fijne oude dag bieden?


Meer over De Dierenstee ontdekken?

De Dierenstee dierenopvang

Gesloten11:00 - 15:30

Groene Kruisweg 14a, Numansdorp

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.