Baasje gezocht voor Lola, een lieve poes die de kat uit de boom kijkt

Door Rosanne Buitendijk 5 december 2018

Waarom de drie jaar oude poes Lola al ruim twee maanden op een nieuw thuis wacht is niet helemaal duidelijk. Ze is namelijk hartstikke lief, een tikkie verlegen en plast netjes op de bak. Meestal is er voor langzitters in de De Dierenstee wel een duidelijke reden te noemen waarom ze lang op een baas wachten, maar bij Lola niet. Wie heeft een fijn nieuw thuis in een rustige omgeving voor haar?

Lola is in ieder geval geen poes die op de voorgrond treedt. Ze is een beetje verlegen en wat terughoudend. Lola moet erg wennen aan nieuwe situaties, ze vindt veel dingen spannend. Daarbij is Lola ook vrij gevoelig, ze heeft dus echt tijd nodig om zich ergens thuis te voelen. Maar als Lola zich eenmaal op haar gemak voelt, merk je dat ze heel lief is. Aandacht krijgen vindt Lola erg fijn, maar daar komt ze het liefst uit zichzelf bij je om vragen. Houd je daar als eigenaar rekening mee, dan merk je dat Lola zeker je gezelschap opzoekt, want ze is dol op aandacht. Ook speelt Lola graag!

Netjes op de bak

Bij haar vorige eigenaar was Lola niet altijd zindelijk. Waarschijnlijk schrikt dat toekomstige eigenaren af en durven ze Lola geen kans te geven. Maar in de opvang doet Lola haar behoefte gewoon netjes op de kattenbak. De oorzaak van haar onzindelijkheid is daarom niet helemaal duidelijk, maar waarschijnlijk zal Lola in een rustige omgeving zonder prikkels gewoon zindelijk zijn. Voor Lola wordt dus een plek gezocht waar ze de tijd krijgt om te wennen en waar ze bij voorkeur het enige huisdier is. Wie geeft deze gevoelige en lieve poes een kans?


Meer over De Dierenstee ontdekken?

De Dierenstee dierenopvang

Nu gesloten11:00 - 15:30

Groene Kruisweg 14a, Numansdorp

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.